Raper Rytmus prekvapil fanúšikov: Chcem sa stať ministrom kultúry, rozumiem tomu ako nikdo iný...
"v kultúre/šoubiznise som dosiahol všetko. Dlhujem tejto krajine veľa, a preto viem, že je povinnosť starať sa o našu kultúru ako minister,"
OMG 😳
Možno ľudia teraz prestanú protestovať proti "len" hlúpej ministerke.
Simkovicova nastavila latku vysoko, ale Rytmus ma na to aby ju prekonal. Ked si predstavim, ze kedysi boli ministrom kultury Valek, Lubo Roman, Knazko...
To nevymyslíš 😁
Keď mohol byť kaderník (vyučený obuvník) minister školstva 🙄
Tak to je Amen tma 🙄🙏🏻
Rytmus ministrom 😂😂😂😂😂😂
Dlhujem tejto krajine veľa, a preto viem, že je povinnosť... ZATLCT POSLEDNY KLINEC DO RAKVY V TOMTO SKORUMPOVANOM FICOSTATE.
Amen tma Cecilko, posledny nech zhasne 👏
Boze, kam tato krajina speje 🙏
"Kto tomu má viac rozumieť, ak nie človek, ktorý kultúru vytvára"
Jeho kultura: https://g.co/kgs/7YxrShx
Kocúrkovo.... 🤦♀️💔 haaaanba.....
@miriam11
Veronika Cifrová Ostrihoňová
V roku 2008 absolvovala štúdium v programe International Baccalaureate Diploma na Gymnáziu Jura Hronca v Bratislave. Vyštudovala politológiu a históriu na univerzite v Paríži a na New York University v USA. Skončila v roku 2012 „summa cum laude“ (top 5 percent ročníka). Za členku si ju vybral akademický spolok Phi Beta Kappa...
Ešte stále si myslíš, že je to absurdita? Fakt ju chceš porovnávať so Šimkovičovou? 🤔
@fido69 nie je vedľa prezidentom herec? Či to sa mi len marí?
@babulkomale Vôbec ti nerozumiem. Ten "herec" má väčšie morálne hodnoty ako celá naša vláda dohromady. O IQ to platí rovnako. Nezdrhol z bojiska aj keď mal tú možnosť rovno do USA.
Je obdivuhodné ako dokáže manažovať vojnu proti najväčšej diktatúre na svete. 😉
@fido69 A vsak nechajte ho, nech je. Ked moze chodit na ples do opery všakovaka háveď, co tam poskakuje vedla ministrov a velavazenych chirurgov, vsak nech ide Rytmus tam. Ked moze byt moderátorka ministerkou tak preco nie Rytmus, ak ho zvolia, potom si zaspievam jeho song Co ti ..ebe, co ti ..ebe 😅
A ja sa chcem stať kráľovnou Británie... a čo teraz?