Range Rover Sport HSE

monika00707
29. jan 2024

Ahojte, chcem sa spýtať či ma niekto skúsenosť alebo či by ste nevedeli poradiť čo môže spôsobovať vadu že sa auto nevie normálne roznehnut ? . Zariadim D , pridám plyn a auto sa pohne dopredu ale ťahá len tak max 10-15km/h . Môj automechanik ma dovolenku a pozrie sa mi na auto až za 2 týždeň. Hovoril mi, ze tam môže byt vypálená automatická prevodovka ale nieje to iste… na nete som sa dočitala že možno by trebalo len prepláchnuť nejaké filtre. Som bezradná . Nemali ste niekto podobnú skúsenosť ?! Ďakujem za každú radu .

rozumny_krasavec
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tundra
29. jan 2024

@monika00707 Pekne vykonne auto,ale zoznam potencialnych chyb je velmi velky.Tato znacka je znama svojou nespolahlivostou a moze to byt od problemu v kablovych zväzkoch,cez softwer alebo prevodovka.Auto je prespikovane elektronikou a obavam sa,ze aj v autorizovanom servise nebude jednoduche urcit zavadu.V kazdom pripade drzim palce pri oprave,nech nie je cena za opravu vyssia ako hodnota auta.

monika00707
autor
29. jan 2024

@rozumny_krasavec no, môj mechanik mi tiež povedal že keď to je prevodovka tak cca 4000€ 😤

monika00707
autor
29. jan 2024

@tundra áno áno všade počúvam že Land Rover je proste problémový typ auta . Neviem čo ma čaká u mojho mechanika ale podľa toho čo píšete ma asi moc nepoteší a ani moju peňaženku . Každopádne ďakujem za info 🙃

tundra
29. jan 2024

@monika00707 Mas osem valec?Benzin ci nafta?

monika00707
autor
29. jan 2024

@tundra 2.7 diesel