Ahojte, chcem sa spýtať či ma niekto skúsenosť alebo či by ste nevedeli poradiť čo môže spôsobovať vadu že sa auto nevie normálne roznehnut ? . Zariadim D , pridám plyn a auto sa pohne dopredu ale ťahá len tak max 10-15km/h . Môj automechanik ma dovolenku a pozrie sa mi na auto až za 2 týždeň. Hovoril mi, ze tam môže byt vypálená automatická prevodovka ale nieje to iste… na nete som sa dočitala že možno by trebalo len prepláchnuť nejaké filtre. Som bezradná . Nemali ste niekto podobnú skúsenosť ?! Ďakujem za každú radu .
@monika00707 Pekne vykonne auto,ale zoznam potencialnych chyb je velmi velky.Tato znacka je znama svojou nespolahlivostou a moze to byt od problemu v kablovych zväzkoch,cez softwer alebo prevodovka.Auto je prespikovane elektronikou a obavam sa,ze aj v autorizovanom servise nebude jednoduche urcit zavadu.V kazdom pripade drzim palce pri oprave,nech nie je cena za opravu vyssia ako hodnota auta.
@rozumny_krasavec no, môj mechanik mi tiež povedal že keď to je prevodovka tak cca 4000€ 😤
@tundra áno áno všade počúvam že Land Rover je proste problémový typ auta . Neviem čo ma čaká u mojho mechanika ale podľa toho čo píšete ma asi moc nepoteší a ani moju peňaženku . Každopádne ďakujem za info 🙃
@monika00707 Mas osem valec?Benzin ci nafta?
@tundra 2.7 diesel