Ahojte. Prosím neviete mi poradiť kde kúpim ram 60x85?
Nechcem objednávať cez internet lebo to by prišlo roztrieskané. Ďakujem
@alienkami písala som poradiť. Nie mať blbé pripomienky. Že si sa vôbec obťažovala niečo také od veci napísať 🤦♀️
Ale ma pravdu.
Nepíšeš , že rám načo? Aký účel by mal spĺňať. Skús napísať, k čomu by mal slúžiť, čo chceš do neho vložiť.
Ikea, tam kúpiš všetko.
@bylinka25 ahoj. Rám na puzzle.
@gejb a v čom akože má pravdu ?
Dievčatá zlaté ak nemáte v pláne písať k veci ani nepíšte. Na vaše hlúpe príspevky nikto nieje zvedavý.
Ďakujem krásne za pochopenie a pekný dník vám želám.💋
@gejb skúsim,ďakujem.
OK, tak ti poradím konkrétny obchod: v Michalovciach na námestí v budove starého súdu rámujú obrazy, určite tam majú aj rám týchto rozmerov. Pomohla som? Asi nie, je dosť nepravdepodobné, že si z Michaloviec alebo okolia.
Z netu nechces, cize kamenny obchod a my si mame vyvestit, v ktorom meste… alebo ti vypisat predajne vo vsetkych mestach napriec slovenskom?
Zoberieš puzzle do ramarstva a tam ti ho zaramuju.
@sissy27 presne moja zlata.
🤣🤣🤣
V tom, že si pribrzdena....keď už si sama nevieš vygooglit predajne na internete tak aspoň napíš z akého si mesta...
Myslím aj v obchode pre výtvarníkov, alebo aj v fotoobchodoch, ale ak si šikovná, vieš si ho urobiť aj sama, včera som pozerala takú reláciu pre šikovné detičky a rodičov, ako si vyrobiť rámy. Stačí k tomu kus fantázie.
hornbach, buď hotové alebo ti zarámujú
Všetci su tu zli a majú blbé pripomienky, len ty si lietadlo 😁 ...ale hej, idem sa hanbiť do kúta. Čau
@sheila121 ahoj. Hormóny mám kľudné.
A prosím ťa ktorá žena mi tu chcela poradiť?
A ja som nezačala urážať ako prvá.
Ale vidím čo sa tu deje a neviem prečo by niekto mal niekoho urážať ako mňa pani gejb že som pribrzdená.
Chcela som len príklad ako ,,obi, tesco napríklad Merkúr alebo niečo podobné a nie že niekto sa tu ide navážať do niekoho len preto lebo chce nejakú skúsenosť a či niekto niečo podobnej veľkosti nekupoval.
A teraz ja som zlá lebo som rovnako reagovala až po jej reagovaní?
A ty tiež keď nemáš čo k téme tak čo sa pridávaš?
Rozhodne téma, ktorú treba napísať anonymne 😂 A my máme veštecké gule a hneď ti povieme adresu najbližšieho obchodu aby si to nemusela objednávať z netu 😂