Rám 60 x 85

11. mar 2023

Ahojte. Prosím neviete mi poradiť kde kúpim ram 60x85?
Nechcem objednávať cez internet lebo to by prišlo roztrieskané. Ďakujem

alienkami
11. mar 2023

Rozhodne téma, ktorú treba napísať anonymne 😂 A my máme veštecké gule a hneď ti povieme adresu najbližšieho obchodu aby si to nemusela objednávať z netu 😂

autor
11. mar 2023

@alienkami písala som poradiť. Nie mať blbé pripomienky. Že si sa vôbec obťažovala niečo také od veci napísať 🤦‍♀️

gejb
11. mar 2023

Ale ma pravdu.

bylinka25
11. mar 2023

Nepíšeš , že rám načo? Aký účel by mal spĺňať. Skús napísať, k čomu by mal slúžiť, čo chceš do neho vložiť.

gejb
11. mar 2023

Ikea, tam kúpiš všetko.

autor
11. mar 2023

@bylinka25 ahoj. Rám na puzzle.

autor
11. mar 2023

@gejb a v čom akože má pravdu ?
Dievčatá zlaté ak nemáte v pláne písať k veci ani nepíšte. Na vaše hlúpe príspevky nikto nieje zvedavý.
Ďakujem krásne za pochopenie a pekný dník vám želám.💋

autor
11. mar 2023

@gejb skúsim,ďakujem.

alienkami
11. mar 2023

OK, tak ti poradím konkrétny obchod: v Michalovciach na námestí v budove starého súdu rámujú obrazy, určite tam majú aj rám týchto rozmerov. Pomohla som? Asi nie, je dosť nepravdepodobné, že si z Michaloviec alebo okolia.

sissy27
11. mar 2023

Z netu nechces, cize kamenny obchod a my si mame vyvestit, v ktorom meste… alebo ti vypisat predajne vo vsetkych mestach napriec slovenskom?

viestta
11. mar 2023

Zoberieš puzzle do ramarstva a tam ti ho zaramuju.

autor
11. mar 2023

@sissy27 presne moja zlata.
🤣🤣🤣

gejb
11. mar 2023

V tom, že si pribrzdena....keď už si sama nevieš vygooglit predajne na internete tak aspoň napíš z akého si mesta...

bylinka25
11. mar 2023

Myslím aj v obchode pre výtvarníkov, alebo aj v fotoobchodoch, ale ak si šikovná, vieš si ho urobiť aj sama, včera som pozerala takú reláciu pre šikovné detičky a rodičov, ako si vyrobiť rámy. Stačí k tomu kus fantázie.

danica2711
11. mar 2023

hornbach, buď hotové alebo ti zarámujú

autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gejb
11. mar 2023

Všetci su tu zli a majú blbé pripomienky, len ty si lietadlo 😁 ...ale hej, idem sa hanbiť do kúta. Čau

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
12. mar 2023

@sheila121 ahoj. Hormóny mám kľudné.
A prosím ťa ktorá žena mi tu chcela poradiť?
A ja som nezačala urážať ako prvá.
Ale vidím čo sa tu deje a neviem prečo by niekto mal niekoho urážať ako mňa pani gejb že som pribrzdená.
Chcela som len príklad ako ,,obi, tesco napríklad Merkúr alebo niečo podobné a nie že niekto sa tu ide navážať do niekoho len preto lebo chce nejakú skúsenosť a či niekto niečo podobnej veľkosti nekupoval.
A teraz ja som zlá lebo som rovnako reagovala až po jej reagovaní?
A ty tiež keď nemáš čo k téme tak čo sa pridávaš?