Ahojte, chcem sa aj ja podelit, poradit, moja mama je po rakovine prsnika, mala najprv 8 chcemoterapii, po chcemoterapii je amputovali pravy prsnik, po amputacii nasledovali oziare 25 oziarov kazdy den, prsnik jej amputovali v januari, a dali jej chemoterapiu na dva roky, vypadali jej vlasy citila sa oslabena, bolo to strasne pre mna, otec nas tyral 15 rokov, mama sa s nim rozviedla este pred tym neviem kolko rokov do zadu ako jej diagnostikovali rakovinu, musela predat byt tak sme sa prestahovali aj k jej mame cize babke, a teraz mama sa stale stazovala na bolesti chrbtice, klbov ze ju bolia kosti, nevladala, na onkologii jej doktorka dookola opakovala ze to ma zo staroby popritom mama ma 49 rokov, tak druha lekarka ju poslala hned na ultrazvuk, kde uz vedela ze je nieco nie je v poriadku s pecenou, poslala ju teda na ten UTZ a tam jej nasli metastazy na peceni a zvacsenu pecen takmer o 20 cm, byvame u jej mamy ale podpora to nie je vobec prave naopak len vykrikovanie jej mamy ze to ma s toho ze ju otec bil a nikto rakovinu v rodine nemal len ona. a jej mama stale si musi dopriat poharik co ma 80 rokov a tvrdi ze ju alkohol drzi pri zivote a mamina sestra to je este katastrofalne pije alkohol uz vyse 40 rokov ale kazdy den jej matka ju podporuje v tom kazdy den chodi na navstetu k nam len preto aby si dala poharik palenky a v krcme to je kazdy den... najviac sa mi nepaci to ze ako ponizuju mamu, ja to uz nezvladam stale vybuchcem a potom stale som len ja ta zla ta najhorsia, nechcem sa rozculovat som v siestom mesiaci ale stale sa mamina sestra vyvysuje nad tym ze je nieco viac ze maju viac penazi, ze nie je chora stale mi splieta o tom ze preco sa to lepi na moju mamu ta smola, a stale len ohovaraju moju mamu s babkou (pre mna to ani nie je babka, cudzi clovek). nezvladam to psychicky uz som naozaj na dne ake su falosne alkoholicky. nie keby ju podporili ale este jej vykrikovat take hovadiny, a moja mama je velky dobrak stale im pomoze ked potrebuju pomoc a tu je ta odplata, co mam s tou babkou urobit a maminou sestrou este jej budu teraz vraviet take veci ze to uz dlho zit nebude a podobne veci, a viete asi ako reagujem, ked nemam ziadneho blizkeho cloveka okrem mojej mamy a mojho priatela tak som taka citliva ze stale vyletim na jej mamu, az by som ju dakedy zdrapla a vyhodila prec. strasne ma to boli, prosim poradte. Dakujem
zizgzag len zabudla pripomenut, ze ten odstavovac stoji niekolko tisic eur a samotna Gersom-therapy niekolko desiatok tisic...Tvoja mama sa rozhodla pre klasicku liecbu, je to jej rozhodnutie a teraz uz zbytocne rozmyslat o niecom alternativnom, Je jasne, ze by sa v jej okoli nemali vyskytovat taki ludia ako teta, babka...su to skor pijavice, kt. nedodavaju energiu ale skor ju vysavaju, radsej sa im vyhnut ako pustat si ich blizko k telu.
a vy byvate vsteci pod jednou strechou? Zostava: babka, jej dcera alkoholicka, tvoja mami, ty a tvoj priatel? Nemate nejaku moznost ist s priatelom do podnajmu a vziat so sebou maminu? Lebo pokym budete s babkou a spol. pochybujem, ze sa na ich spravani nieco zmeni. A ked sa nebodaj mamina pominie tak dlasim tercom budes ty a tvoje dieta a vztah. Mamine rozhodne toto prostredie skodi podla mna, ja by som odtial zmizla, aj keby sme mali byvat v 2 izbaku a jedavat 2 suche rozky denne.
odsťahovať sa od nich.... 😕 .........ich negatívna energia škodí vám obom aj bábatku v brušku............čo na to tvoj priateľ?............ja by som zvážila všetky možnosti a čo najskôr odišla........veď babka by mala tvojej mamke pomáhať.......je to vyčerpávajúca choroba......fyzicky i psychycky a ak ešte nie je kľud v dome tak sa to zhoršuje........porozmýšľaj.....jedná sa o budúcnosť.............tak vážnu chorobu si nik neplánuje............oni ani nevedia čo rozprávajú........je každému jasné že tvoja mamka mala ťažký život a stresy majú značnú príčinu tohto ochorenia.......... tak nechápem komu sú takéto reči dobré ☹
@jennifer0013 moja rada bohužial preč od nich takýto ludia sa nezmenia a psychicky zdeptajú aj teba a mamke nepridajú na zdraví a aj bez nich to budete mať ťažké ... prajem vela síl vám obom 😔 moja mamka podľahla bezmála pred 2ma rokmi tejto diagnoze 😢 a nepomohla ani chemo ani alternatívna medicína takže viem o čom hovorím 😔
@zigzag bez urážky ale je mi zle z takýchto ponúkačov kadečoho .... v takomto štádiu je už vo väčšine prípadov čokolvek zbytočné a hovorím to z vlastnej skúsenosti a vedomosti kolko peňazí šlo na alternatívne lieky, doplnky výživy prírodné produkty človek sa chytá každej slamky ... a až z odstupom si uvedomí kolko vyciciavačov peňazí týchto "zaručených" produktov je a sú horší ako farmaceutická mafia... netvrdím že nikomu to nepomohlo ale to % je velmi mizivé ☹ je smutné že v dnešnej dobe to takto funguje 😔
Dobrý deň, ak niekoho poznáte, dajte jej vedieť, určite sa poteší!
ÚPLNE ZADARMO VYTETUJEM OPERÁCIOU POŠKODENÉ, ALEBO INAK DEFORMOVANÉ (RODENÁ VADA A POD.) ŽENSKÉ DVORCE A BRADAVKY! Info na info@veronikakocianova.sk. Veronika Kocianová profesionálna kozmetička a odborníčka na tetovanie permanentného make-upu a medicínske tetovanie. http://www.beautystudioveronika.sk/
80 ročná je už stará baba. Tu proste nezmenis, to je bez šance a bude len horšie. Tá sestra, ak je alkoholicka dupľom. Ani by som sa nimi nezaoberala ani im nič nevysvetlovala. Fakt to nemá zmysel. Jedine ich odstrihnúť ak sa dá. A tvoja mama je silná žena, napriek všetkému, čo ju v živote stretlo.
chemoterapia viac uskodi ako pomoze,,,,
https://www.youtube.com/watch?v=4PMzbT3hCGkpozri si toto, je to rakovine, zaujimave,,,,,
ja som si po tomto dokumente kupila odstavovac, a davam aj malemu cerstve stavy, fakt, choroby su z toho, ze clovek je podviziveny, a tym ze dostane cerstve a zive vitaminy, enzymi a zivyny sa moze vyliecit, za skusku to urcite stoji,,,, teda aspon podla mna 😉
viem ze je to tazke, ale mozno, ked si pozries tento dokument dokonca, tak uvidis svetielko na koci tunela a novu nadej,,, 😉