Raid na komáre

lily14
15. júl 2021

Ahojte,chcem sa opýtať či je pre malé ani nie ročne dieťa nebezpečné keď spí tam kde je v zásuvke Raid na kommare? Bolo otvorené aj okno a či je nebezpečné keď sa tej zásuvky dotkne?či z toho vyteká niečo ?tá tekutina vo vnútri viem že je toxická ale iba keď vytečie nie? Inak ak sa dotkne dieťa zásuvky Raid je to ok?

helcanw
15. júl 2021

@lily14 ja ho zapinam len keď tam syn nie je, pred spánkom vytiahnem zo zásuvky a odložím preč aby to nechytal.

lily14
autor
15. júl 2021

@helcanw a ak by to chytil vadi to ? Či len ak tu tekutinu toto je iem

zuzkaa1991
15. júl 2021

@lily14 ja používam tablety ci ako nazvat do zasuvky vždy pri otvorenom okne od mala pri malej kedze nas komare lubia ... s tekutymi nie som spokojná mam pocit ze smrdia

fiafia
15. júl 2021

@lily14 ja by som to na noc zapnuté nemala. Dá sa vystriekat v neprítomnosti alebo skúsiť lapace hmyzu.

petamich
15. júl 2021

ten pripravok ako taky by mal byt v poriadku ak sa pouziva podla navodu a pri otvorenom okne, ta tekutina samozrejme von neunika ale urcite podla mna nie je v pohode, ze sa toho ani nie rocne dieta chyta - jednak je to predsa v elektrickej zasuvke a jednak je to po par hodinach pouzivania zvycajne celkom horuce 🤷‍♀️

lily14
autor
15. júl 2021

@petamich on sa toho nedotýka...len muž to vybral a dal na sekundu na zem kým pre niečo šiel a malý už bol pri tom a neviem či to chytil atď

petamich
15. júl 2021

@lily14 aha 🙂 tak to bude isto v pohode, nevyteka to alebo tak