Ahojte, prosim pocuvate niekto radio Expres ? Ide mi konkretne o sutaz. Ake cisla otvarali ludia v poslednej dobe neviete ? 😅😅
Sú to truhlice, v jednej je vysoká suma, 85 000€ konkrétne zajtra. Povodne ich bolo 13, ale keďže sa nedarí od konca februára otvoriť truhlicu s vysokou sumou, každý deň, pokiaľ sa nevytiahne správna truhlica, znižujú počet truhlic. Mám dojem že zajtra ich bude 8, tzn. v jednej 85K, vo zvyšných po 500€. Ak zdvihneš načas a so správnym heslom, vyhrávaš 5000€, následne vyberáš truhlicu o 1 do 8. Buď vytiahneš 85 K alebo 500€..cize vieš vyhrať buď 5500€, alebo 90 000€
ja som to dnes pocula ..... momentalne je v jednej truhlici 80.000 a kedze dnes nestihol zdvihnut vyzrebovany do 10s - tak zakladna suma sa zvysila z 5.000 na 10.000eur
takze zajtra sa da pri totalnom stasti podari vyhrat 90.000eur
pri neotvoreni toho top trezora by to malo byt 10.500eur
a trezorov by malo zostat uz len 7
teda sa budu vyberat cisla od 1 do 7
....ak sa zase zajtra nepodari otvorit ten spravny, tak suma sa presuva do dalsieho zrebovania
dnes to bolo ukryte tusim pod cislom 3 a hovorili, ze den predtym v cisle 5
tak vela stastia vsetkym🍀
kazdy den to premiesavaju, ak som spravne pochopila, cize kazdy den to moze byt ukryte v inom trezore, iba pocet tych trezorov sa znizuje
dufam, ze som to spravne pochopila
a ako vieme či súťažiaci naozaj neuhádol??
ide to "on air" .. dá sa to počúvať v rádiu...
@andaluzia12 to je jasné.. ale nie vidieť... vždy to môžu zahrať, že neuhádol, aby nabaľovali výšku a nalákali viacej volajúcich..
všetko je možné.. niečo občas zvyknú pustiť aj naživo na facebooku alebo na instagrame.. každopádne netreba za každú cenu hľadať len manipulovanie, klamanie, ozajstnú praudu a podobne.....
@andaluzia12 a veď jasné... ja len aby reč nestála😀
Aké čísla este ostali???
@peter8888888
dnes sa bude vyberat trezor od cisla od 1-7
ak sa nepodari otvorit ten spravny, tak v pondelok budu uz iba cisla od 1-6
@marci77 a dnes aké je to posledné číslo ?
@zdenaalexik
jednotka zostala (oni to vzdy znizovali) a vzdy to bolo v inom cisle
ale dnes to uz tusim vyhral nejaky pan z Povazskej Bystrice ...takze uz to skoncilo
pripnem sa. a je to tak ze teda tie otvorene sa uz nemozu otvorit resp bude tam nula? ci kazdy den je to plne?