Rada s DPD

mama4444
7. apr 2023

Dobrý deň, IDEM PO RADU/POMOC 🙏🏻 ( popripade kde to postnúť na stranku )
OBJEDNALA SOM SI jednu vec , doslo mi UPLNE nieco iné ) nikde nevidim spatnu adresu , ani v emali , na baliku je adresa a ked som si ju dala do googlu , je to nezmysel. Balik na dobierku. AKO MOZEM POSLAT BALIK A ABY MI VRATILI PENIAZE? Za kazdu radu dakujem 🙏🏻 Pod koment obrazok schreenshotu

mama4444
autor
7. apr 2023
zuzanaete
7. apr 2023

Toto treba riesit s tym, odkial si objednavala. DPD bol len prepravca.

mandzula
7. apr 2023

@mama4444 pozri si obchodne podmienky obchodu, z ktoreho si tovar objednavala a s ktorymi si potvrdenim objednavky suhlasila.

lilyianka
7. apr 2023

@mama4444 to si preboha cez akú stránku objednávala? Mne čo sa nezdá tak pozerám recenzie. A ako sa píše vyššie,treba riešiť s tým odkiaľ tovar prišiel. DPD s tým nemá nič

banalu
7. apr 2023

Odkial si to objednala? Ak mali byt nove tak uz len ta cena je mega podozriva, v Datarte stoja cez 300€...
plus ten popis, zly preklad... no neviem. Dala si si obchod do googlu, pozrela recenzie nan?

marhulka13
7. apr 2023

@mama4444 tu si riadne naletela podvodníkom, ved aj ten ich opis je úplne podozrivý. To naozaj tam píšu, že pošleme vám dieta????

mandzula
7. apr 2023

@mama4444 mimochodom, píšu ti, ze ti pošlú dieťa. Bez urážky, ale fakt sa treba orientovať aj podľa toho, aký preklad/gramatiku/pravopis stránka má, veľa to napovedá o jej serióznosti a prístupe k zákazníkom.

lilyianka
7. apr 2023

@banalu toto idem práve písať, predsa také hodinky nestoja 70€ 🤦‍♀️ aj ten preklad,pošleme "dieťa ". Tam je toľko podozrivých vecí. To je tak keď niekto chce ušetriť a v konečnom dôsledku to dopadne takto.

vsicka036
7. apr 2023

Si si vobec vsimla tu stranku? Ze buy.zzzhhhd.top? Ved to je jasne, ze je to podvod. 🤦

mamina7070
7. apr 2023

jasny podvod na strane obchodu ulakomila si sa na nizku cenu 😔

marhulka13
7. apr 2023

@vsicka036 to je skôr adopčná agentúra než eshop

lilyianka
7. apr 2023

@vsicka036 tiež som pozerala čo to za hatlaninu

maca1984
7. apr 2023

Však tá stránka už ani nefunguje, teda mne nejde. No, nechala si sa obabrať a dosť pravdepodobne s tým už nič neurobíš.

vsicka036
7. apr 2023

@marhulka13 dieta za 70€? 😂

basska_b
7. apr 2023

buy.zzzhhhd.top 🤦‍♀️ a z tohto si niekto objedna?
Viac informatiky na skolach

iwesska
7. apr 2023

Rozluc sa so 71e a objednaj ich radsej cez velke overene eshopy. Inak fakt,tam ani nepisu,ze ti poslu hodinky,ale dieta👶. Aj ti prislo? 😂

marhulka13
7. apr 2023

@vsicka036 možno pri kúpe dvoch by dali mnozstevnu zľavu. Inak by ma zaujímalo, čo jej naozaj poslali . Zaplatila hodinky, chceli poslať dieta a realita je aká?

qetka
7. apr 2023

keby ta stranka nebola ocividne mimo hned, tak len taky priklad, ako je nieco na dobierku spolahlive 🙂 AKo tu vela ludi zvykne pisat, ze si objedna na dobierku, aby neprisli o peniaze. Nie, dobierka vobec nie je ziadna istota.

nelca84
7. apr 2023

To aky pacient na toto naleti? 🤦‍♀️

svokrinjazykmonika
7. apr 2023

@mama4444 nechala si sa oyebať, už s tým nič nespravíš

maranco
7. apr 2023

@mama4444 základné pravidlá nakupovania
https://www.soi.sk/sk/informacie-pre-verejnost/...
Na tej ich stránke
https://www.zzzhhhd.top/pages/contact-us
https://www.zzzhhhd.top/pages/about-us
nemajú adresu, riadny kontakt tak ani nevieš s kým uzatváraš zmluvu.
Ber to ako poplatok za školenie ako sa nabudúce správať.
Doména zzzhhhd.top vznikla 2022-09-21 vlastník je utajený a z krajiny Čína.

januska12323
7. apr 2023

Tvoja chyba keď si bola lakomá.

3009
7. apr 2023

@mama4444 v prvom rade keď objednávam cez eshop prvýkrát tak prvé čo pozerám aký majú kontakt, ako sa dá tovar vrátiť a kam. Keď mi niečo nesedí tak neobjednám.

positivvibe
8. apr 2023

@mama4444 dobierku si zaplatila kartou alebo v hotovosti? Ak kartou je možnosť podať v banke reklamáciu. My sme tiež objednali topánky cez podvodný eshop a banka nám po reklamáci peniaze vrátila.