Prosim vas v štúdiu mi dali takýto piercing podobný... Ja by som si ho chcela dať von mam ho už niekoľko mesiacov. Neviem vsak ako s nim von mal niekto podobný? Ako ste ho dali von ? Da sa odsrobovat alebo hlavicku vytiahnut? Vďaka za rady
Odrosobovat, kup si gumenne rukavice a s tym to zachyt. Avsak je dost mozne, ze ti to bude musiet niekto precvaknut, ako sa stalo mne, kedze mi to chlapik tak zasroboval, ze to nevedel dat nikto dolu 🙄 tak mi to strihali chlapi kombinackami 🙈 slova mojho otca sa naplnili 😂
To musíš odkrutit. Ja ho mám pod dolnou perou.
@cipina ano cele sa kruti
@lindusss2016 neviem si predstaviť kombinackami 😁 je to maly piercing fuuu držím zakladnu zvnutra nosa a gulicku odsrobuvavam 🤔 ale ťažko no
@sudocek tiež ide tak ťažko von alebo nie ? Držím tu zakladnu z vnutra nosa a snažím sa to odkrútiť ale ťažko sa to drží vo vnutri nosa keďže je to malé
Ja som ho mala v brade, bol vacsi ako ten do nosa, ale aj tak celkom narocna operacia to bola 😂
No ja si to musím chytiť zubami. Ale niekedy tiež ide ťažko odkrutit
Jj. Gulicka sa srubuje von. 🙂 Podrzis vnutri nechtami a deuhou rukou srubujes gulku. Prip. daj niekimu inemu.
@ivangeline dakuhem ste uzasny dakujem velmi
Vsetkym
Tak podarilo sa Ti to vybrat? 🙂
Podarilo 👌 dakujem
Ta gulicka by sa mala dat "vysroubovat" von 🙂 treba pevne drzat tu zakladnu, lebo sa to zvykne krutit cele 😃