žijem od narodenia na SR, ale tak moja duša je aj tak maďarská. rada by som sa porozprávala s maminami, ktoré sú tiež madarky 🙂
sziasztok. vagyunk itt sokkal tobben🙂 tegnap mar nem volt alkalmam irni mentem aludni. ma is csak beneztem, keresztelonk lesz🙂 kellemes napot mindenkinek🙂
vagyunk tobben is 😀
@alenana hali, megy egy a csoportotokba 🙂
jeeej dejó, örülök nektek 🙂 esetleg valaki tudja, hogy lehet csoportot csinálni?
@alenana igazság szerint, még kérdést sem próbáltam soha, de a Fórum főmenü alatt van olyan alpont, hogy súkromné diskusie, ha arra rákattintasz, akkor kidob két létező csoportot, meg egy vytvorit novú diskusiu lehetőséget is.
csajok próbáltam nyitni egy külön oldalt, de nem tudlak titeket berakni. esetleg valaki, aki jobban ért hozzá, mint én? 😉
Szintén csatlakoznák 🙂
no baby obdivujem vas ze viete este aj pisat madarsky. kurnik, madarcina sa mi zda byt tak strasne tazkaaa
tak na toto nepotrebujete zakladat ani sukromnu temu 😀 . mne v zilach tiez prudi madarska krv, ale neviem ani slovo po madarsky 😢 skoda.
En is csatlakozok hozzatok 🙂
Nemkulonben. 🙂
Örülök minden egyes emberkének 😉 aki esetleg tudna külön szobát nyitni, vagy ha van mindenkinek facebbok-ja, akkor ott is tudnánk tartani a kapcsolatot 🙂 fogjuk össze, mi így, anyukák 🙂
@alenana @deanse @veronikani @mariakejelova @katkaseiner @bklaudia @cristy @sissika mindenkit sok szeretettel várok külön szobánkban. a FORUM fomenu alatt található súkromné diskusie alatt találjátok. Mindenki tag, aki eddig reagált. Az új tagok kérem nálam jelentkezzenek, hogy "listázhassam" őket is 😀
@lubi škoda, že si sa nenaučila, ale aj napriek tomu som si istá, že si fantastický človek a úžasná mamina
@pingu1 Ďakujeme 😀 priznávam sa, nám sa zas slovenčina zdá byť niekedy neskutočne komplikovaná.
@simonkazga tak my sme vzdy vraveli nasim a aj starym rodicom nech nas ucia, ale nechcelo sa im. a dakujem za tie krasne slova, strasne dobre sa to cita.
@lubi rado sa stalo 😀 simpatická mamička s úsmevom a s polročným dieťatkom musí byť fantastická.
@simonkazga no ja bruskate maminky veeelmi rada tiez.drzim palce s Emmkou. uz to mas o chvilku.ale uz vas tu nebudem otravovat. pekne sa vykecavajte po madarsky 😉
@lubi ďakujem krásne. Vôbec si neotravovala 😀
@simonkazga szia,en is szivesen csatlakoznek hozzatok 🙂
@simonkazga Sziasztok!Szeretnék én is csatlakozni a csoporthoz! Köszi szépen!
Sziasztok lanyok ;) hat en is szeretnek csatlakozni hozzatok..
@alenana Szia! 🙂