Rada by som sa porozprávala s maminami po maďarsky

alenana
15. dec 2012

žijem od narodenia na SR, ale tak moja duša je aj tak maďarská. rada by som sa porozprávala s maminami, ktoré sú tiež madarky 🙂

bklaudia
15. dec 2012

@alenana Szia! 🙂

sissika
15. dec 2012

@alenana szia, szerintem vagyunk eleg sokan ... 🙂

cristy
15. dec 2012

@sissika
@bklaudia Hárman már minimum 😉

sissika
15. dec 2012

@cristy negyen 😉 mondjuk azt hittem sokkal tobben leszunk

cristy
15. dec 2012

@sissika a matek nem az erös oldalam 😠

sissika
15. dec 2012

@cristy oo, ne is torodj vele ... gyonyoru lanyod van

cristy
15. dec 2012

@sissika köszike 🙂 Most a "legszebb" végre alszik...

sissika
15. dec 2012

@cristy nalunk is a picur csak 1 oraja aludt el ...

bklaudia
16. dec 2012

sziasztok. vagyunk itt sokkal tobben🙂 tegnap mar nem volt alkalmam irni mentem aludni. ma is csak beneztem, keresztelonk lesz🙂 kellemes napot mindenkinek🙂

simonkazga
16. dec 2012

vagyunk tobben is 😀

katkaseiner
16. dec 2012

@alenana hali, megy egy a csoportotokba 🙂

alenana
autor
16. dec 2012

jeeej dejó, örülök nektek 🙂 esetleg valaki tudja, hogy lehet csoportot csinálni?

simonkazga
16. dec 2012

@alenana igazság szerint, még kérdést sem próbáltam soha, de a Fórum főmenü alatt van olyan alpont, hogy súkromné diskusie, ha arra rákattintasz, akkor kidob két létező csoportot, meg egy vytvorit novú diskusiu lehetőséget is.

alenana
autor
17. dec 2012

csajok próbáltam nyitni egy külön oldalt, de nem tudlak titeket berakni. esetleg valaki, aki jobban ért hozzá, mint én? 😉

mariakajelova
17. dec 2012

Szintén csatlakoznák 🙂

pingu1
17. dec 2012

no baby obdivujem vas ze viete este aj pisat madarsky. kurnik, madarcina sa mi zda byt tak strasne tazkaaa

lubi
17. dec 2012

tak na toto nepotrebujete zakladat ani sukromnu temu 😀 . mne v zilach tiez prudi madarska krv, ale neviem ani slovo po madarsky 😢 skoda.

veronikani
17. dec 2012

En is csatlakozok hozzatok 🙂

deanse
17. dec 2012

Nemkulonben. 🙂

alenana
autor
17. dec 2012

Örülök minden egyes emberkének 😉 aki esetleg tudna külön szobát nyitni, vagy ha van mindenkinek facebbok-ja, akkor ott is tudnánk tartani a kapcsolatot 🙂 fogjuk össze, mi így, anyukák 🙂

simonkazga
17. dec 2012

@alenana @deanse @veronikani @mariakejelova @katkaseiner @bklaudia @cristy @sissika mindenkit sok szeretettel várok külön szobánkban. a FORUM fomenu alatt található súkromné diskusie alatt találjátok. Mindenki tag, aki eddig reagált. Az új tagok kérem nálam jelentkezzenek, hogy "listázhassam" őket is 😀

simonkazga
17. dec 2012

@lubi škoda, že si sa nenaučila, ale aj napriek tomu som si istá, že si fantastický človek a úžasná mamina

simonkazga
17. dec 2012

@pingu1 Ďakujeme 😀 priznávam sa, nám sa zas slovenčina zdá byť niekedy neskutočne komplikovaná.

lubi
17. dec 2012

@simonkazga tak my sme vzdy vraveli nasim a aj starym rodicom nech nas ucia, ale nechcelo sa im. a dakujem za tie krasne slova, strasne dobre sa to cita.

simonkazga
17. dec 2012

@lubi rado sa stalo 😀 simpatická mamička s úsmevom a s polročným dieťatkom musí byť fantastická.

lubi
17. dec 2012

@simonkazga no ja bruskate maminky veeelmi rada tiez.drzim palce s Emmkou. uz to mas o chvilku.ale uz vas tu nebudem otravovat. pekne sa vykecavajte po madarsky 😉

simonkazga
17. dec 2012

@lubi ďakujem krásne. Vôbec si neotravovala 😀

little84
18. dec 2012

@simonkazga szia,en is szivesen csatlakoznek hozzatok 🙂

zuzka0624
10. okt 2013

@simonkazga Sziasztok!Szeretnék én is csatlakozni a csoporthoz! Köszi szépen!

mamina_25
16. okt 2013

Sziasztok lanyok ;) hat en is szeretnek csatlakozni hozzatok..