Pustili vás do Metra s dieťaťom v nosiči?

evitka83
29. aug 2020

Kocky mate niektora skusenost? Pustili Vas do Metra s krpcom v nosici? Viem, ze s kocikom nepustia, ale neviem ako je to s nosicom . Dakujem

klarissa25
29. aug 2020

Nie ze nepustia s kocikom ale nepustaju deti mensie ako 150 cm.. Tak si odpovedz na otazku

mimkao
29. aug 2020

V Košickom metre ma pustili s dcérou v nosiči. Mala vtedy asi tri mesiace.

nikuska744
29. aug 2020

Môžem sa opýtať, prečo tam nepúšťajú deti menšie ako 150 cm, s kočíkom, v nosiči?

s_a
29. aug 2020

@nikuska744 lebo je to niečo ako veľkosklad a hrozí tam nebezpečenstvo, že padne nejaká krabica alebo tak

lucka_ke
29. aug 2020

lebo tam v uličkách pravidelne jazdia vysokozdvižné vozíky a vodiči fakt nemajú čas dávať pozor, či im nevbehne malé dieťa do cesty... alebo či sa nebude šplhať po regáloch
ale dieťa v nosiči by mali pustiť, to je predsa na tele matky chránené

ukulela
29. aug 2020

Zvolen, v nosiči nepustili.
@nikuska744 lebo jazdia vysokozdvižné vozíky, nemusia tam deti z nich vidieť.

maciatkolulu
29. aug 2020

V Bratislave pustili aj s kočíkom, aspoň mňa.

evitka83
autor
29. aug 2020

@maciatkolulu ok dakujem, vyskusam 😊

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
noemi155
29. aug 2020

@evitka83 ani nás nepustili v nosiči

andreagartnerova
29. aug 2020

V Žiline nás nepustili s nosicom

zuzanka.zuzu
29. aug 2020

za seba - ak by som tam videla dieťa (aj v nosiči) tak pôjdem upozorniť personál, aby požiadali rodičov (starých rodičov atď.) nech to dieťa odvedú z predajne... a myslite si o mne čo chcete

mimkao
29. aug 2020

@zuzanka.zuzu uff, to teda ale máme veľké šťastie, že sme tam na teba nenatrafili.... 😉

krankenschwester
29. aug 2020

V Rakúsku púšťajú normálne aj s kočíkom, aj bez kočíka, cele rodiny 👍 Ved aj v Baumaxe, Horbach atď sú vysoké regale s tovarom, alebo napr v Ikea v dolnej časti detto.

andrea_prestastna
29. aug 2020

Ivanka metro nepustili ani v nosici

emiliamilka
29. aug 2020

@krankenschwester je škoda že tam.tie deti púšťajú.
Tiež by malo byť obmedzenie... Určite by sa menej vyhlasovalo že sa našlo dieťa.. smutné že rodičia vedia že sú tam vozíky a ešte ich pustia nech sa vyšantia .. ale veď tie nehody ktoré sa tam udiali (posledná smrteľná bola predminulý rok?) sú asi výmysel... Veď je ľahšie prípadne plakať za mŕtvym dieťaťom ako dať na neho v obchode pozor ...

maciatkolulu
29. aug 2020

@emiliamilka neviem no, ale dieťa v nosiči, či v kociku, toho veľa nenabeha... A myslím, že smrť aj 12 ročného dieťaťa je smutná. Normálni rodičia nedovolia v žiadnom obchode behať deťom. A spadnúť na dieťa alebo na hocičo živé môže naozaj aj v ikea.

ukulela
29. aug 2020

inac ja som za obmedzenia, lebo naozaj tie voziky nemaju vyhlad, dieta moze podbehnut atd. ale nerozumiem, preco nie nosic, dieta sa volne nepohybuje ... to je ako nepustit tehotnu s bruchom.

ukulela
29. aug 2020

@maciatkolulu kociku rozumiem, lebo tiez je nizsi a moze sa podpliest pred vozik nechtiac ... akurat nosic ma zaskocil.

emiliamilka
29. aug 2020

@maciatkolulu to áno... Robím v jednom takom obchode a verte rodičia si deti nestrazia a tie v kočíku už vôbec nie.. veď to z kočíku netečie a to že mamička si odíde o pol obchodu ďalej a popri kočíku chodia v veľkými vozikmi to je jej ukradnuté... Nikdy ma toto neprestane udivovať..keby to bolo výnimočne nepoviem ale ono je to skoro už ako pravidlo .. v nosiči je niečo iné.. ak je rodič normálny (sú totiž aj taký čo vojdú do uličky ktorá je ohradena a s VZV davaju niečo do horných casri, veď si idú len po jednu vec a hneď budú preč - neviem či minuli rok alebo predtým tak jednemu pánovi padla plechovka s farbou na hlavu, vozík vtedy buchol do regálu a spadlo to na neho, ten čo riadil VZV ho nevidel.lebo bol práve chrbtom k tej strane a no pán už nikdy nebude ok, ani neviem ci bol nakoniec schopný vnímať či nie je len vo vegetatívnom stave, a verte že toto tiež nie je výnimočné správanie .. ľudia chcú všetko hneď a nie sú ochotný cakat, aj popod vozík už prejdú akoby nič)

maciatkolulu
30. aug 2020

@emiliamilka vieš ľudia sú drb... I, ale či kočík, či vozík, to už máš jedno, od parkujú aj ten kde chcú... A máš pravdu, decká niekedy môžu behať hore dole a vrestat. Preto som písala normálni. Ale tých je asi zjavne pomenej. Môj syn nemôže behať po obchode a vrestat.

krankenschwester
30. aug 2020

@emiliamilka a to ja kde píšem, nech sa vysantia? Veď to už je samozrejme, že na dieťa si dávam pozor, tak ako aj všetci zodpovední rodičia. A tí, ktorí sú nezodpovední, sa už s dôsledkami vysporiadať musia sami....

emiliamilka
30. aug 2020

@krankenschwester to som nečítala takže určite nie.. . píšem len zo skúseností ktoré osobne mám .. 🙂

lyci
30. aug 2020

@evitka83 pred 2 tyzdnami sme boli v metre v ivanke. nevsimli sme si napis a po 15min za nami prisli, ze musime odist. dieta bolo vo vajku vo velkom nakupnom kosiku, vozik som neustale drzala. pockali sme na muza pri pokladniach kym nakupil

lubik87
31. aug 2020

@zuzanka.zuzu a prečo ? A tehotnú by si nenahlásila.tiez.? Veď aj tá.ma v "nosiči" dieta :D