Ahojte, neviete náhodou či pustia do týchto obchodov aj nezaočkovaného? Prípadne nestačí človeku iba test? Keďže niesom prekonaná a ani zaočkovaná.
Nie
pustia, ked splna druhe kriterium - prekonany
ani osobne si vydvihnut tovar nemozes ist.
zo svedavosti - doteraz ste zili v jaskyni bez internetu a inych informacnych kanalov ?
Nie
Nie,mojho vyrazili z okay🤣🤭
Odo mňa ešte nikto nič nepýtal . Asi nemajú odvahu 😅😅😅😅
Ja nie som zaočkovaná ani prekonaná...do Moebelixu, Aska som nemohla ísť ale napr Jysk v pohode ani nič nepýtali...
Záleží od predajne, ja som očkovaná ale dosť často sa mi stáva, že nič nepýtajú 😂 ale tak oficiálne by nemali pustiť
Dokola to isté, nie nepustia. A ak si naivne myslíte, že sa niečo zlepši pre neočkovaných a náhodou si to nevšimnete tak sa nezlepší nič, len budú na nich viac a viac tlačiť. Taká je realita.
Nemyslím že sa od včera niečo zmenilo, takže najskôr nie.
@nyusika tak napríklad my máme internet aj televízor, a tiež som nevedela že ma nepustia do obchodu kúpiť malej dcérke oblečenie, lebo nespĺňam OP. Správy nepozeráme, na internete neotváram články o covide, úplne sme toto vypustili zo svojich životov. Keby niečo suuuurne potrebujem z elektra a neviem čo sa momentálne deje a čo môžem a nemôžem tiež sa tu opýtam. Veď na tom nič nie je..
@1medvedik1 predpokladam, ze ked budes musiat ist do obchodu, zapnes telku/internet a tam si to zistis.
alebo sa tiez ako pipina opytas ako prve na modrom koniku ?
@nyusika neviem čo ťa vedie k tomu nadávať mi, len som slušne odpísala na tvoj komentár že sme aj takí, že skrátka to nejak nesledujeme. Alebo sa v tom už strácame čo sa môže nemôže... Pravdepodobne by som sa radšej opýtala, ako to hľadala na internete. Veď na tom nič nie je. Slušne sa opýtať.. Jaj, ale to som už potom pipina 🤷🏻♀️
@1medvedik1 pipina nie je nadávka.
@tayla
Čo má COVID fanatik spoločne so schopnosťou vyhľadať si informácie na internete ??
Chod skus uvidíš. Na 90% nikto nič pýtať nebude.
Ja som bola v priebehu týždňa a nič nepýtali, ale ja som očko, ale teda za celú dobu odo mňa pýtali potvrdenie len v Pepco
od 19.1. áno 😊 aj obuv, odevy, papiernictvo, ....
@nikaeli Jeej to vážne? Takže už budeme môcť chodiť všade🙏
Stále platí režim OP. Neockovany môže nakúpiť cez net a prísť si osobne vyzdvihnúť na predajňu....vtedy ťa pustia si vyzdvihnúť tovar