Ahojte,prosím vás poraďte mi.. mam malé prsia a po pôrode ovisajuce aj tie malé 😱 chcela by som podprsenku bez ramienok aj koli satam,trickam.. o tejto pisu že nadvihne dekolt atď.. ma niekto prosím skúsenosť? Nakolko mam malé prsia bojím sa že mi ich tak perfektne nenadvihne a nespoji ďakujem za každú radu nazor
chod do obchodu a poskusaj .. naj je ak chces bez ramienok aby mala silikonovy pas okolo cim sa nezosmykne dolu ...
@syslik81 aj táto má okolo taký pás
ale tato je z aliexpresu neforemna nepohodlna a ani nevyzera ... a ak chces kvalitnu podprdyu na "nekvalitne" prsia treba skusat a skusat ...
Skus pozrieť bud astratex alebo Triumf, pokiaľ si utlejšia, tak táto ti bude padať
Mne tieto lacnejšie nedrzali a padali dolu 🙁 ja mam malý obvod a boli širšie. Ako píše baba vyššie, tu wondebru si chvália 🙂 na astratexe mávajú zľavy, tak si objednaj viacero a vyskusas, ktorá ti sedí. Ja som si kúpila o číslo menší obvod, lebo ono to časom trosku povolí
Ta Wonderbra ma nejaky ten ich patent a vo vnutri mas take ruky, co ti ich nadvihnu, resp. Podrzia☺️
Nez kupovat online, ehm za 12 eur zazrak, skus sa radsej prejst do obchodu a vyskusaj nejaku wonderbru, maju aj bez ramienok.