Pudlík

darinka5
9. nov 2021

Dobry den, je tu prosim niekto kto mi vie poradit?
Nechapem preco vyzera kazdy pudlik na tvari inak, uvazujem na kupe, ale na obrazkoch kazdy vyzera inak, myslim teraz na srst tvare, chcem kupit pudlikq ktory bude vyzerat ako macko aj na tvari ale vidim ze vacsinou maju dlhu papulku s kratkou srstou ci to je iba o strihani? Neviem ci som celkom jasne opisala moj problem ale ak by sa tu nasiel niekto kto by mi v tom vedel trocha pomoct bola by som rada.
Vopred dakujem
Andi

janulka182
9. nov 2021

ja mam dva kusky doma. ono zavisi ako toho pudla ostrihas. podla toho vypada.

janulka182
9. nov 2021

a tiez su rozne velkosti: toy, trpaslik, stredny a kralovsky.

jazernica
9. nov 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

@darinka5 rozumiem tomu čo píšeš a áno, tiež to pozorujem, keďže by som mala taktiež záujem o toto plemeno.

darinka5
autor
9. nov 2021

@janulka182 naozaj? To znamena ze je jedno ze o aky druh ide hociktory z nich moze mat papulku ako macko ak tak bude ostrihany?

sasha10
9. nov 2021

@darinka5 áno máme doma, ak nestíhame je ako macko 😀 pudlik je super plemeno

marienka1989
9. nov 2021

Ja mám síce doma dvoch krásnych "Berňákov", teda 4 ročného chlapa a k nemu 4 mesačnú slečnu, teda sa mi páčia veľké, mohutné plemená, no včera vo zverochove, kde obvykle nakupujeme (a môže sa tam chodiť aj so psami, pani predavačka je úžasná osoba) som stretla krásnu malú oranžovú toy-pudlíčku a bola tak neskutočne nádherná, že to až bolelo. Ešte šteniatko, maličká, v tvári hotoví macko, ako píšete, a hravá bola veľmi, so stopami od jej maličkých špicatých zúbkov som odchádzala. Vraj sú veľmi priateľské, dokonca nepĺznu, ideálny kamarát pre deti aj dospelých. Takže smelo do toho, ak sa rozhodnete pre kúpu, si potom prosíme aj foto nového prírastku do rodiny ❤🐶

jazernica
9. nov 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

@marienka1989 áno aj ja som počula na pudlika samú chválu, sú inteligentné a výborne sa cvičia,.nemajú zápach a neslintaju, to je vynikajúca výhoda a taktiež neplznu.

mon1806
9. nov 2021

Toto je náš pudlik 😁 strihame ho na bisona ja neznášam tie pudlikovske strihy hnusne rigam z nich 😁 a tak vyzerá ako ofca radšej 😁👌 a mame trpaslicieho pudla bude mať dva roky vo februári

lasoli
9. nov 2021

@mon1806 tak bison je dost skaredy pes,to ozaj radsej na pudla strihajte;)

mon1806
9. nov 2021

@lasoli každému sa páči niečo iné ja nenávidím oudlovske strihy nepáči sa mi to vyzerajú podľa mňa otrasné

sasha10
9. nov 2021

@mon1806 krásny 😊 môžem sa spýtať ako často ho češete? Naš ma úplne krdliny a ked ho vyčešeme tak vyzerá akoby ho striasla elektrina 😀😀

sasha10
9. nov 2021

@mon1806 *kudrliny... Pardon 😊

mon1806
9. nov 2021

@sasha10 mali by sme každý deň ale no nedarí sa 😁😁 ta tak raz za dva dno

lasoli
10. nov 2021

@mon1806 ano to mas pravdu,aj pudlik je celkovo otrasny pes

janulka182
10. nov 2021

@lasoli mozem vediet, preco prises prave do tejto temy??????

darinka5
autor
10. nov 2021

@mon1806 dakujeme za info ak foto

marienka1989
15. nov 2021

@mon1806 krásny psík a krásna panička 😉😍