Dobry den, je tu prosim niekto kto mi vie poradit?
Nechapem preco vyzera kazdy pudlik na tvari inak, uvazujem na kupe, ale na obrazkoch kazdy vyzera inak, myslim teraz na srst tvare, chcem kupit pudlikq ktory bude vyzerat ako macko aj na tvari ale vidim ze vacsinou maju dlhu papulku s kratkou srstou ci to je iba o strihani? Neviem ci som celkom jasne opisala moj problem ale ak by sa tu nasiel niekto kto by mi v tom vedel trocha pomoct bola by som rada.
Vopred dakujem
Andi
a tiez su rozne velkosti: toy, trpaslik, stredny a kralovsky.
@darinka5 rozumiem tomu čo píšeš a áno, tiež to pozorujem, keďže by som mala taktiež záujem o toto plemeno.
@janulka182 naozaj? To znamena ze je jedno ze o aky druh ide hociktory z nich moze mat papulku ako macko ak tak bude ostrihany?
Ja mám síce doma dvoch krásnych "Berňákov", teda 4 ročného chlapa a k nemu 4 mesačnú slečnu, teda sa mi páčia veľké, mohutné plemená, no včera vo zverochove, kde obvykle nakupujeme (a môže sa tam chodiť aj so psami, pani predavačka je úžasná osoba) som stretla krásnu malú oranžovú toy-pudlíčku a bola tak neskutočne nádherná, že to až bolelo. Ešte šteniatko, maličká, v tvári hotoví macko, ako píšete, a hravá bola veľmi, so stopami od jej maličkých špicatých zúbkov som odchádzala. Vraj sú veľmi priateľské, dokonca nepĺznu, ideálny kamarát pre deti aj dospelých. Takže smelo do toho, ak sa rozhodnete pre kúpu, si potom prosíme aj foto nového prírastku do rodiny ❤🐶
@marienka1989 áno aj ja som počula na pudlika samú chválu, sú inteligentné a výborne sa cvičia,.nemajú zápach a neslintaju, to je vynikajúca výhoda a taktiež neplznu.
@lasoli mozem vediet, preco prises prave do tejto temy??????
@mon1806 krásny psík a krásna panička 😉😍
ja mam dva kusky doma. ono zavisi ako toho pudla ostrihas. podla toho vypada.