Psychológia v Prešove

kat2602
2. nov 2017

Ahojte chcela by som sa spýtať či by sa niekto nenašiel kto chodí alebo chodil na Filozofickú fakultu v prešove na inštitút psychológia dennej forme potrebovala by som vedieť či sa tam dá dostať aj keď som nemala biologiu ani nosku vopred ďakujem za odpoveď 🙂

luna116
5. nov 2017

Ahoj, moja sestra tam chodila, ale ona mala na gymnáziu oba spomínané predmety. Ale vo všeobecnosti sa podľa mňa vždy dá dostať na školu, kt. chceš i bez k tomu potrebných predmetov, ak si zoženieš študijný materiál, sadneš na zadok a naučíš sa to 🙂 Koniec koncov i na medicínu sa hlásili ľudia z hotelovej akadémie, kt. nemali biológiu a chémiu, dostali sa tam, ale zrejme sa im nechcelo ďalej učiť, tak to vzdali a šli študovať niečo jednoduchšie. 🙂 Ale ak je psychológia to pravé pre Teba, nech ťa neodradia nejaké predmety ...

luna116
5. nov 2017

@kat2602 Náuku o spoločnosti sa naučíš sama, ale ak by Ti nebolo niečo jasné z biológie, napr. genetika, doučím Ťa i zadarmo.

kat2602
autor
6. nov 2017

@luna116 Strašne by som chcela ísť na psychológiu 🙂 neviem ťahá ma to veľmi chcela by som spoznávať človeka a pomôcť mu v živote aby sa mál už po psychickej stránke lepšie 🙂
🙂 veľmi pekne ďakujem za odpoveď stále som v tom bola že to nevzdám a idem si za svojím cieľom 🙂

kat2602
autor
6. nov 2017

@luna116 vraví sa že štatistika je taká ťažšia 🙂 som rada že sa nájdu aj taký ľudia čo chcú druhým pomôcť 🙂

kat2602
autor
6. nov 2017

@luna116 a chcela by som sa spýtať či by si mi povedala aj viac informácii čo sa týka odboru že čo môžem čakať a aký sú učitelia a či mi bude treba knižky dajaké 🙂 🙂

luna116
6. nov 2017

@kat2602 Ahoj, napísala som Ti IP.

naty118
29. aug 2022

@luna116 prosím ťa dáš mi ja seba kontakt tiež by som išla rada na psychológiu a chcela by som vedieť viac o odbore