Ahojte chcem sa vás opýtať mám psa kríženého beagla a posledné 3 dni ho furt preháňa má takú žltú riedku stolicu on sa dobre napije aj naje je na diete ale celý deň ho preháňa furt s ním behám po vonku prosím vás máte niekto s tým skúsenosti alebo čo mám robiť aby ho nepreháňalo skúšala som aj rýžový odvar a ani to nepomohlo za odpovede ĎAKUJEM
Dajte mu čierne uhlie... to mu zaberie...
@lenka624 A co zverolekar? Ak hnacka trva uz dlhsie, nie je to dobre, mozno ma virusovu infekciu alebo nieco ine, pozor na to, aby sa ti havko nedehydroval. To ma uz ako dlho hnacku? Co mu davas zrat?
to treba na veterinu, naša fenka mala zápal žalúdka a tiež strašné hnačky, nič neudržala, ako granule zožrala, tak šli von ... pomohla 1 injekcia s ATB a následne dietna konzerva (kúpili sme tam) a psie probiotiká (pozor, iné ako berú ľudia)
už od nedele hnačkuje dala som mu len rýžovy odvar
@lenka624 To uz je prilis dlho! Ja mam tiez beagla fenku, ked ma hnacku jeden den a prejde tak neriesim, ale ak druhy den pokracuje, vzdy idem k zverolekarovi, pichne injekciu, pripadne lieky ak su potrebne, kupim u zverolekara dietnu stravu, zatial to vzdy pomohlo. Ved vidis, ze ryzova strava nepomaha, preco otalas ist k zverolekarovi?
@lenka624 Prosim ta, netrap svojho biglika, chod k s nim k lekarovi..
@lenka624 k lekarovi a pouvazuj nad tym co mu davas zrat. Vyluc kosti, kup mu par druhov granul a volaco mu uz len zapasuje. Len ho treba strazit co zerie.
Bacha napr na varene maso, mojmu mozem spravit aj kuracie prsia a ho to prezenie ak mu ich dam ciste.
Musis mu do toho cosi davat ako zeleninu, ryzu a podobne.
@magmolatus, jasné, že psa preženie potrava, na ktorú nie je zvyknutý. Keď psovi meniť granule, tak postupne, primiešavať do tých, na ktoré zvyknutý je, kúpiť pár druhov a zisťovať, ktoré mu zapasujú, nie je dobré riešenie. Ty odborník! 🙂
@lenka624 cierne uhlie alebo ako aj cloveku sa dava horky caj po lyzickach aj havovi, ale urcite cierne uhlie a jasne lekar (15 rokov mam psa)..dolezite je co jedol pred tymto stavom napr. Kuracie, iste druhy aj ich granul, konzeriev mu nemusi robit dobre.. treba kvalitne granule hlavne ak sa preukaze nejaka diagnoza jedlo nastavit podla toho
ďakujem idem s ním k lekárovi
@lenka624 Ahoj, bola si u zverolekara? Co povedal? Dufam, ze sa tvoj biglik ma uz lepsie😘
neskušali ste m vymenit granule. Možno mu niečo nerobi dobre. Ak nepomože, zajst s nim k veterinarovi
Ako vám to vtedy dopadlo? My sa teraz trapime stále beha a kaka žltú kašu. Uz sme boli aj na veterine lieky zabrali ale nie nadlho. Výsledky krvy a výter všetko ôk vôbec nevieme co ďalej.
@lenka624 http://www.veterinarna-ambulancia.eu/preco-ma-p...