Psík sám doma zavýja

dadika41
12. jan 2021

Ahojte, mame 10 týždňové šteniatko kokeršpaniela, hygienu zvláda celkom fajn, prespi celú noc, ale keď ma doma ostať sám, tak to je niečo strašné. V kuse zavyja, dala som mu pamlsky, hračky, starú papucu, vsetko možné, ale to je hrozne ako skuci. Prvý deň som skúšala 5 minút, ďalší 10,dnes som mala vybavovačky tak bol sam asi pol hodiny, no hrôza, ešte sa aj vykakal od tolkeho nestesta. Ako dlho to bude asi trvať kým sa nebude báť? Ďakujem

nely1704
12. jan 2021

@dadika41 chceš este od neho veľa 😉 našej trvalo do 6m kým som sa mohla spoľahnúť, že bude ticho a MOŽNO nenájdem nič zničené 🙂 základ je unaviť nie len psychicky ale aj fyzicky pred odchodom z domu

leuchtturm
12. jan 2021

kedy si mu dala tie pamlsky? Nechaj psa samého v miestnosti, vrat sa o chvilu, ked je ticho a daj mu pamlsok a pochval ho. Toto opakuj so stale dlhsimi casovymi intervalmi a pes ti prestane zavyjat.

heln
12. jan 2021

@dadika41 ahoj, skus si pogulit rady kynologov po internete, myslim ze to riesili aj v milacikove, ci ako sa to volalo. Psikovi zabalili do utierky pamlsky ( ako palacinku) a pri odchode mu to dali a on sa zabavil kym ich z tej utierky rozbalil.

dadika41
autor
12. jan 2021

@leuchtturm ďakujem zajtra vyskúšam

adalmba
12. jan 2021

@dadika41 môj pes má už 4 roky a keď odídem šteká ako besny celý deň. Museli sme sa koly tomu presťahovať do domu

dadika41
autor
13. jan 2021

Ešte k tomu máme jednu kamerovu susedu, ktorá neustále snori a dnes mi zahlásila že ho tyram, keď knuci a ze na mňa zavolá slobodu zvierat😁