Psík nám zvracia

laura678
6. sep 2022

Dobrý večer prajem, prosím vás neviete mi poradiť čo robiť v prípade kedy nám naša fenka zvracia.
Ako som prišla z práve o 16:00 bola akási čudná. Hneď na to nám zvracala okolo 17:00 avšak som si myslela že len niečo zjedla na záhrade alebo jej niečo nesadli. Avšak o 23;00 znovu trikrát. A posledný krát to vyzeralo ako krv. Hneď ráno pôjdeme ku uverolekárovi avšak neviem aká bude noc, či mi neviete niečo poradiť. Alebo či sa vám to stalo, je to náš miláčik.

estrella5
6. sep 2022

Ak tam bola prítomná krv, tak zavolať na veterinárnu pohotovosť...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
laura678
autor
6. sep 2022

@jabadabadu tri krát na milión percent krv nezvracala a štvrtýkrát to upratoval syn aj to povedal že si vôbec nie je istý.. ak ešte raz bude zvracia okamžite ideme, a btw nie každý ma možnosť hneď sadnúť a ísť ma pohotovosť…. Volali sme tam žiaľ nik nezdvihol, reč recenzií je aj uvádzané že im pán doktor dvihol a keď tam prišli nikto tam nebol, a pán zverolekár sa ozval až ráno. Býva 30 kilometrov autom ku najbližšej veterinárnej ambulancii, a nebudem chudinku autom vláčiť hore dole keď tam možno ani nikto nie je !!

laura678
autor
6. sep 2022

@jabadabadu a presne pre takéto komentáre sa boja ľudia vôbec písať o radu

laura678
autor
6. sep 2022

@estrella5 ďakujem krásne, uvidíme skúšame volať hádam niekto zdvihne. Zatiaľ spinká, uvidíme ako sa to vyvinie. Ďakujem krásne za radu❤️

nika523
6. sep 2022

Neviem čo to môže byť, dúfam že nie otrava... Držím prsty aby to dobre dopadlo, zajtra daj vedieť ako sa má

lea345
6. sep 2022

@jabadabadu pani zlatá myslím, že by ste mali si mali ako prvé premyslieť čo píšete a tak niečo napísať, neviete v akej sú ľudia situácii a aké majú možnosti. Každý si pomáha ako sa len dá. Myslím že táto slečna vyskúšala všetko čo je v jej silách a možnostiach. A je tu neskutočne veľa super ľudí, ktorí sa možno stretli s rovnakou/ podobnou situáciou, tak prečo nenapísať na koňa ? Asi od toho to fórum tu je, na rady, či ukľudnenie…. Btw neznášam takúto ,,pomoc’’, čo skôr nahnevá človeka ako pomôže

laura678
autor
6. sep 2022

@lea345 ďakujem krásne ❤️❤️❤️

laura678
autor
6. sep 2022

@nika523 dúfam že to nie, neskutočne sa bojím. Máme aj veľkú záhradu a keďže je to Jack Russel, je veľmi hráva a miluje behať. Tak pól dňa stále trávi na záhrade. Avšak upokojujem sa, že každý ju má rád, zbožňuje detičky, nikdy neutiekla, nič nevyviedla. A takýchto ľudí čo sú takého niečo schopný by som najradšej …. Ďakujem krásne, určite dám vedieť. ❤️❤️❤️

silvusa123
6. sep 2022

@laura678 ja si myslím že keby zjedla niečo otrávené tak by hneď vracala krv a veľmi rýchlo by dýchala ..možno zjedla na záhrade niečo čo zjesť nemala ..my máme tiež Jack Russella a keď s ňou idem na prechádzku tak sa stane že niečo zožerie a ani si to nevšimnem a potom jej len krúti črevami