Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či už niekto má skúsenosť. Môjmu psikovi som 2 dni dozadu našla na semenikoch začervenanie a ako keby chrasty, nemá to na dotyk trvdé ani nič ako keby to má len kožu zodratú. Viete mi poradiť čo nato?Alebo či sa môže jednať aj o kožné ochorenie? Ďakujem
@paulina786 2 dní dozadu bol štvrtok. Veterinári ordinuju aj štvrtok aj piatok aj sobotu. Naozaj z fotky my neveterinari diagnózu určiť nemôžme. Toto nevyzera extra dobre, smer veterinár hneď co najskôr.
Skús skôr do nejakej FB skupiny...
skús tu https://www.modrykonik.sk/group/1998/
Ale ja by som šla hneď k veterinárovi.
Keby si to mala ty, muž, dieťa-neriešili by ste to s lekárom ?
@autorka do žiadnej fb skupiny to neposielaj, lebo ťa tam zožerú a ja s nimi aj súhlasím. To je tak ťažké zavolať veterinárovi, popísať problém a jeho príznaky a zistiť či je potrebná návšteva? Keby sa TEBE toto objaví na genitáliách, chcela by som vidieť ako by si čakala od štvrtku. Už sa uvedomte.
@cocolino234 určite veterinárovi pojdem to je jasná vec len som sa chcela poradiť či mal niekto podobnú skúsenosť s niečim takým. A čim mu to najlepšie natriet.
Nenatierať ničím. Neurčovať laicky diagnózu. Smer veterina. Ja osobne by som aj teraz zavolala na vet.pohotovosť. Popísala problém, príp.poprosila či môžem poslať fotku. A spýtala sa, či to počká do pondelka...
@paulina786 zbehni k veterinarovi radsej, on najlepsie zisti 🙂