Psík má začervenané semenníky

paulina786
3. dec 2022

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či už niekto má skúsenosť. Môjmu psikovi som 2 dni dozadu našla na semenikoch začervenanie a ako keby chrasty, nemá to na dotyk trvdé ani nič ako keby to má len kožu zodratú. Viete mi poradiť čo nato?Alebo či sa môže jednať aj o kožné ochorenie? Ďakujem

mima1991
3. dec 2022

@paulina786 zbehni k veterinarovi radsej, on najlepsie zisti 🙂

zojazoja
3. dec 2022

@paulina786 2 dní dozadu bol štvrtok. Veterinári ordinuju aj štvrtok aj piatok aj sobotu. Naozaj z fotky my neveterinari diagnózu určiť nemôžme. Toto nevyzera extra dobre, smer veterinár hneď co najskôr.

hipuska
3. dec 2022

Skús skôr do nejakej FB skupiny...

maca1984
3. dec 2022

skús tu https://www.modrykonik.sk/group/1998/
Ale ja by som šla hneď k veterinárovi.
Keby si to mala ty, muž, dieťa-neriešili by ste to s lekárom ?

cocolino234
3. dec 2022

@autorka do žiadnej fb skupiny to neposielaj, lebo ťa tam zožerú a ja s nimi aj súhlasím. To je tak ťažké zavolať veterinárovi, popísať problém a jeho príznaky a zistiť či je potrebná návšteva? Keby sa TEBE toto objaví na genitáliách, chcela by som vidieť ako by si čakala od štvrtku. Už sa uvedomte.

paulina786
autor
3. dec 2022

@cocolino234 určite veterinárovi pojdem to je jasná vec len som sa chcela poradiť či mal niekto podobnú skúsenosť s niečim takým. A čim mu to najlepšie natriet.

estrella5
3. dec 2022

Nenatierať ničím. Neurčovať laicky diagnózu. Smer veterina. Ja osobne by som aj teraz zavolala na vet.pohotovosť. Popísala problém, príp.poprosila či môžem poslať fotku. A spýtala sa, či to počká do pondelka...