Dobrý večer... Chcem poradiť. Mam psíka už 4 mesiace. 30.12.bude mať pol roka Doteraz som bola pre neho všetkým... Plakal za mnou keď ma chvíľu nevidel.. Keď som sa vrátila co len po 5 minútach tešil sa akoby ma nevidel týždeň... Nepohol sa odomna ani na krok... Kŕmim ho, venčim, chodím na prechádzky, na dvore sa s ním hrám hodiny... Po nociach som ku nemu stavala... Zo dňa na deň sa to ale zmenilo.. Toto všetko začal robiť sestre... Príde ku mne do izby vezme si hračku z peliska a uteká sa hrať za sestrou... Keď sa sestra vzdiali dokáže ležať pri dverách a čakať tam na ňu... Keď ho volám nereaguje.. Totálne ma odpísal... Nič zlé som mu neurobila dokonca spával somnou v posteli, pestovala som ho ako bábätko a zrazu stratil o mňa záujem.. Ja som xx toho veľmi smutná neviem co sa mohlo stať...
Tak možno si to prehánala s tým "pestovaním ako bábätko". Pes potrebuje v prvom rade vodcu a k tomu aj prilipne.
mozno ho teraz tvoja sestra viacej potrebuje, mozno to ten psik citi 🙂
@sandra42 vieš ona mu davala potajomky pamlsky a tym si ho omotala okolo prsta.Ťažko by sa zmenil z ničoho nič😄
@sandra42 Urcite ta neodpisal, netrap sa 🙂 To je dobre, ze ma rad aj tvoju sestru. Psik je clenom celej rodiny a je dobre, ked to tak citi. Do teraz bol este male steniatko a mozno ta bral ako svoju mamu. Ale teraz uz je starsi, bude chciet vystrajat, behat a hrat sa s kazdym. Ale on vie ze ty si jeho pani a casom si to este viac uvedomi. Na noc si ho daj k sebe, aby vedel ze tam ma svoje miesto.
Ja mam tiez psika a ked bol mensi, utekal do susedov a tvaril sa ze tam patri. Velmi ma to trapilo. Bola to podobna situacia ako tvoja. Ale casom pochopil kde je doma. Ty budes pre neho vzdy jeho "mama" ale aj ostatni clenovia rodiny patria do svorky.