Ahojte ... máte aj vy problém že váš psík má pravidelne kliešte ? Za 2 dni sme mu vybrali už 3 kliešte 🙈 čo dávate psikom proti kliestom ? Ja som dala obojok to mi poradili v obchode .... no počula som že sú aj tabletky aj pipety tak neviem čo je účinne čo sa Vám osvedčilo ... ďakujem za rady
@lorin29 no jedna sa o maltezaka
@lorin29 preto mi poradila obojok že pipeta by nemusela zabrať
Kúp obyčajný b-komplex v lekárni a dávaj... 100% ucinne. My sme tiež mali problém
Ja mam weimara a jemu ta pipeta postačí.. A maltezak si nemyslím ze by mal takú srsť že by mu ta pipeta nezabrala😊
Koli malej im dávam Bravecto
Pipety značka fypryst alebo frontline. Tableta Bravecto
Pipeta Vectra 3D sme spokojni
Ja tohto roku idem 1x dávať pipetu Vectru 3D, doteraz sme mali tabletky.
Urcite bravecto, to mas na 3 mesiace aj ked ucinkuje dlhsie (mame odskusane), je to na vonkajsie parazity - blchy, klieste atd
Bravecto, ucinkuje nam omnoho dlhsie ako 3 mesiace. Minuly rok dostali iba jednu davku zaciatkom maja a celu sezonu nic (dvaja 25kg vajcaci)
Obojky aj pipety mi smrdia, zaroven pipety mi nepridu cinne ked najma v lete travia psy vela casu vo vode.
BRAVECTO. dlhoročne skúsenosti kynologa 😎
Ja mačkám dávam pipety Fypryst. Majú ho aj pre psov.
Koľko vám vydržia tie pipety? Ďakujem
My stále dáme pred sezónou tabletku a je pokoj. Na obojok som sa pýtala veterinára ešte ako tehotná , tak povedal , že ho nemám dávať kvôli tomu , že čakám dieťatko a nemám sa chytať psa, ktorý má obojok proti kliešťom..
My mame obrovskehi labradora, teraz sme mu dali obojok a do oktobra je onho postarane. Ani jedneho kliesta s obojkom nemal.
my mame civavku dlhosrstu a kazdy rok sme skusali nieco ine..pipeta nula bodov, akoby ani nic na sebe nemal...bravecto tabletka ta mala ucinok taky, ze kliest sa zakusol ale zomrel na psikovi, lenze tak ci tak sme museli vytahovat kliesta pinzetou a neprislo mi to moc okej 🤨 aj kakal z toho dva dni take riedke tak neviem ci mu to nepodrazdilo travenie...a naj topka je obojok...ked ho ma na sebe ani jeden kliest a je to na celu sezonu 😊
My sme od zverolekáre nejake tabletky proti klieštom mali a zabralo to :D lebo pred tým mal obojok a to bolo 0 bodov, kliesta chytuil aj tak... ale tie tabletky boli fajn, zašla by som za zverolekarom nech Vám niečo odporučí
Ja odporúčam pipety.. Dávala som aj minulý rok a aj tento rok som mu už prvú dala😊ale záleží o akého psíka sa jedná pretože tým moc srstnatym to až tak nezabera