Prvý styk

kikred
9. máj 2014

Zdravím, idem tak trochu požiadať o radu 🙂 v oblasti, ktorej mi chybaju skusenosti..
Sme s priateľkou vo važnom vzťahu, cca 2 mesiace. Zatiaľ sme nemali spoločný sex, no ona mala predo mnou 3 ročný vzťah...ja žiaden.
Napätie aj tužba vrcholi a sex je na spadnutie už par dni, no mam urcite obavy z priebehu.. Chcem by som uspokojit aj ju, no vzhladom na skusenosti to nebude take jednoduche... Zvazujem teda zapojit jazyk a zacat tym...zaujima ma teda, aky mate na to nazor...prvy sex...a vrhnut sa do lizania ? Dakujem vopred.

dadushe
9. máj 2014

@kikred Já být tebou, tak se zbytečně dopředu nestresuju a nepřipravuju🙂 Kdoví jestli se jí takové věci líbí, poprvé se v sexu budete stejně teprve poznávat🙂 To, že chceš přítelkyni uspokojit je super, nejlepší je při mazlení sledovat její reakce a podle toho se zařídit, třeba na to nakonec dojde, ale přirozeně, žádná křeč. Hlavně se do věcí nevrhat po hlavě a v pořadí jako to dělají v pornu 😀 Bude to určitě fajn, chce to trénink jako všechno, poprvé to nemusí být tip ťop, tak si z toho případně nic nedělej a trénujte a trénujte 😎

elina25
10. máj 2014

@kikred treba sa pýtať niektorých našich spoluobčanov z Jarovníc im to ide ako popáse 😀 😀 😀

adri266
10. máj 2014

@kikred navhrujem napisat na POkec alebo sexzoznamku, tam Ti uz s Tvojim problemom poradia lepsie

To fakt vas bavi take somariny tu pisat??? Prave dnes??? 😔 😔 😔

ricola
10. máj 2014

@adri266
Veď sa normálne opýtal, keď nemáš čo k tomu povedať,tak sem nelez. Toto zbožňujem, večne komentáre od veci v každej téme, odsudzovanie alebo obviňovanie druhých.

adri266
10. máj 2014

@ricola 😎 😎 😎
skus si este raz poriadne precitat jeho prispevok.
Skus si vsimnut to, ze sa prihlasil dnes, po 1x
A skus porozmyslat. Pri dnesnej moznosti google, porna zadarmo, skusenosti mladych ludi, myslis, ze je realne, ze naozaj chce, co pise??? POkial viem, za nasich cias sme pisali do Brava. URcite aj v dnesnej dobe maju mladi nejaki zdroj, kde pisat a hladat na take veci odpovede.
Podla mna tento tu, alebo tato tu sa len nudi, a vyziva sa v tom, ak sa niekto ozve a realne opise ten styk.
😉 A pokial viem, je sloboda tlace, ak som napisala nieco vulgarne, kludne ma nahlas adminovi 😉

A este jedna vec, preco mu to teda nenapises Ty, ale ozyvas sa mne? Aha, mozno si mu uz napisala IP a on chudak, teraz niekde slinta nad Tvojou spravou.

ricola
10. máj 2014

@adri266 Lebo ja neviem čo mu poradiť...ale čítala som tému, preto nepíšem jemu ale tebe, lebo ma to rozčuluje.
A čo ked sa prihlasil po 1x? Každý tu je raz 1 x. Ani ja tu nevypisujem každý deň, ale veľa príspevkov je tu reálnych, a vy "stálice" tu odsudzujete reálnych ľudí že si vyýmýšľajú. A keby aj. nech si výšľajú....podľa môjho úsudku odpíšem , alebo nechám tak.
A ten kto klame, klame nie nás, ale sám seba. Každý príspevok stojí za reálnu radu, pokiaľ máme čas a vieme ju ponúknuť, hoci sa zdá vymyslený. Nikdy nevieš kto sa tam skrýva, a hoci je to 9 x klamstvo a výmysel a 1 x nie, aj tak to má zmysel....

ukulela
10. máj 2014

@ricola toto je forum pre zeny-matky, tehotne .. ano, mame slobodu vo vyjadovani - ale prilis casto sa tu odreaguvavaju nadrzane (a ine) individua. je kopa inych portalov, diskusii aj videi - nech si kukne dake free soft porno a nauci sa viac (ak chce ozaj radu - a ked nie, tak si s prepacenim aspon lepsie ulavi, ako nad nasimi komentmi)

adri266
11. máj 2014

@ricola ved v pohode. Som zvedava, ci budes radit aj zene, ktora ma samozvrazedne sklony, a bude chciet vediet, ktory sposob je najlepsie.
Som zvedava, ci by si poradila pedofilovi, kde su najkrajsie deticky.
Som zvedvava, ci by si poradila teroristovi, ktora skola stoji za vyhodenie do vzduchu...

A kludne, kludne si mozes precitat VSETKY moje prispevky a uvidis, ze velmi rada, ked viem, tak poradim a snazim sa vcitit do koze toho druheho. Ale co je vela, to je vela. Dany clovek sa ani nenamaha odpisat a stavim sa, ze to aj tak ostane 😉

PS. Ja som mu dala dobru radu. Nech sa obrati na pokec a sexzoznamku, kde ludia nemaju zabrany o takych veciach hovorit. Co je na tej rade zle???