Zajtra to bude prvý krát, čo nebudem môcť dať mojej mamičke z lásky kvietok, čokoládu, úsmev a objatie. Pozrieť jej do očí a povedať jej ako veľmi ju ľúbim.. 😢
Som na tom podobne - chyba velmi,smutno mi je z toho...
Uz skoro 10r.,ale stale smutno...
@leadan chápem, čo prežívaš, tiež som už dávno mamu stratila, ale to prázdno je tu stále, len som sa s tým naučila žiť. Utešujem sa tým, že sme mali super vzťah, nikdy sme sa nepohádali, boli sme ako dve kamarátky, ale veľmi to nepomáha
Ja už 16 roku naučila som sa s tým žiť.Ale sú chvíle 'kedy stále chýba.uz len sviecku môžem zapáliť a spomínať.
Ja som kúpila kyticu a zobrala som ju na hrob,zapálila som sviečky-chodím tam pravidelne a mne len to pomáha
Podobne. Chystáme sa zajtra spolu so sestrou na cintorín. Chyba veľmi a nikdy asi neprestane.
@elizabet173 aj my sme mali taký krásny vzťah, o to viac to bolí..
@lesanka845 mne nepomáha ani ísť na hrob, neverím tomu, že ju už nikdy neuvidím, nebudem sa môcť s ňou rozprávať, stále čakám, že sa zobudím a všetko bude ako pred tým.. asi je to ešte príliš čerstvé.. ale to prázdno v duši už navždy zostane..
@angelyana moja mala iba 60 a odišla zo dňa na deň, neboli sme na to pripravení, aj keď na to sa vlastne ani nedá pripraviť. Pre moje deti bola ako ich druhá mama, milovala ich, trávila s nimi veľa času. Všetky vikendy, sviatky a prázdniny boli s ňou a s mojim otcom. Svokrovci nemajú záujem o vnúčatá, chodia k nám iba keď má niekto sviatok zo slušnosti.. 😢 je mi ľúto, že je to také nespravodlivé
@leadan moja mamka mala 56'tiez to bolo náhle a mne ešte zostala 82 ročná babicka'mamkina mamka a dve malé deti.Tak'ze som ani moc smútiť nemohla babi i už bola nevládne.Zomrela 3 mesiace po mamke.Na mňa to až potom všetko padlo.Uz je to 16 rokov a stále chýbajú deti mi už vyrastli'uz mam vnúčatá.cas otupi' ale zabudnúť nezabudneš.Drz sa 'maminka by.nechcela aby si bola smutná.Poplac si a ak Ti to bude pomáhať kľudne píš.Kazdy den bude o trošičku lepsie
@leadan viem čo prežívas ja už som druhý rok bez mamičky 😢