o zubkoch sa tu uz popisalo vela...ja som chcela spravit len taky prehlad kedy vam vysli prve zubky... len vek dietata...
Fiiiha kingstonka, vy ste zacali skoro. U nas 5 mesiacov.
Timeika na 11 mresiacov 😉
= mame to v genoch 😀 😉
Nelinka na 10 mesiavcov 😉
3 mesiace a 3 tyzdne a vysli rovno 2 🙂
5,5 mesiaca - prve 2 dolne 😀
dobra tema. my mame 9.5 mesiaca a po zubku ani stopy🙂))) tak si ma junovka potesila ze nie sme az taky extrem. ma to aj vyhody🙂)) Pri kojeni🙂)) svokra mi povedala ze niekde citala ze cim skor zuby vyjdu tym sa skor pokazia. neviem co je na tom pravdy, z akych zdrojov ma tuto info🙂Este som o tom nepocula
milan 5m,michal 7m,marek 4m 😀
Zrzi, kliiidek.O nic ti malicka nepride.Len dlhsie bude mat zdrave zubky, nakolko , podla nasej zubarky, ktora nam vravela, ze cim dlhsie zubky sa neobjavuju, tym viacej floru a vapnika sa hromadi v zubkoch a potom budu silnejsie a odolnejsie.U Timeiky to asi platilo, nakolko ked mala 6 rokov, nemala ziaden kaz.Ked sa jej zacali tlacit trvale, tak na mliec.stolickach sa jej zacali robit uz kazy, aj to preto, ze vraj tie zasoby vapnika a floru sa premiestnili uz do TRVALYCH zubkoch 😎 😉 ...nenahnevala by som sa, keby aj u Nelinky malo taky priebeh 😵 😉
4 mesiace a 3 tyzdne, naraz dve dolne jednotky 🙂 to su zatial jedine zubadielka 🙂
9 mesiacov 4 naraz 🙂
6,5 mesiaca prvý a po týždni druhý
3 mesiace
Mne zubar povedal, ze kazivost to neovplyvnuje. V kazdom pripade vsak je lepsie, ked vyjdu co najneskor. Nas maly uz ma totiz predny zubok poolamovany, lebo skripe ako blazon 😠
nam 4,5 mesiaca prve dva dolne, teraz ma 9,5 mesiaca a mam uz 8 zubkov a idu nam stolicky 😀
my budeme mat vo stvrtok 7mesiacov a uz sa nam tlaci citim tam take ostre 😀 Tak mozno vo stvrtok tam uz bude aj viditelne 🙂
zrzulka: nebola si ty nahodou v casopise? lebo sa velmi podobas na jednu mamicku z casopisu a zhodou okolnosti ma tiez Michalku.
Mate krasnu kolisku aj my mame presne taku po muzovi)34rocnu)
8,5 mesiaca
v 4 mesiacoch spodne dva a teraz jeden horny 😉
a tiez sa bojim ze skor ich polame ako ich zacne pouzivat lebo hryzie uplne vsetko a vsetkych 😀
prvy 8 a pol mesiaca, druhy 9 a pol.
Prve dva zubky vysli koncom 5mesiaca. Teraz mame 5 zubkov
prvy zubok ked mala 9mesiacov a 3tyzdne.a na 3den vysiel druhy.teraz sa mi zda,ze uz idu horne obidva.
my mame tiež niečo po 9. mesiaci a ani jeden jediný sa netlačí, len ďasienka sú poriadne
tvrdé
Simonko ma 8 mesiacov a ešte stále nic, ale je mrzuty, takze uz asi čoskoro vykuknu 😀
my mame 8 mesiacov a 6 zubov
11 mesiacov jeden den
my máme pät mesiacov a uz sa nám to derie von spodne jednicky obidve naraz. A je to poznat aj na malej lebo je mrzutá no naštastie nemá horučky a dufam ze to uz horšie ani nebude.
6mesiacov
presne na 7 mesiacov, spodné jednotky
3 a pol mesiaca. Dva spodné
1. dolny - 4 mes a 6 dni
2. dolny - 4 mes a 10 dni
horna dvojka - 5 mes.
Saska 4,5 mesiaca,teraz ma 7,5 a mame 6 zubkov.
dva dolne - 4a pol mes
3.5 mesiaca