Prvé hračky u detí

axusha
26. jan 2018

Čaute mamule . Dcéra má 3 a pol mesiaca a začina sa zaujímať o hračky . Chcela by som sa opýtať aké prvé hračky ste kupili svojim deťom. Moja nočná mora je že všade kde sa pohnem sa budú povaľovať nejaké hračky a ona sa od rozkoše nebude vedieť s čim hrať, tak by som jej chcela kúpiť menej hračiek ale aby sme s nimi boli obe spokojné ... zaujimajú ma konkretne buď značky hračiek alebo presná hračka ( nie že budete písať napr.látkove, gumené ) . Ďakujem za všetky tipy. ♡♡♡

tyelde
26. jan 2018

Hocičo od lamaze, sú pekné, vydržia a je tam veľa šuchotavých, lesklých a proste nejak zaujímavých prvkov...

zajkula62
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lavieenrose
26. jan 2018

ja som mojej kupila od lamaze piskajuceho vtacika ,zuzlala mu zobak nohy. zadok...hlavne sa vyhni navzdy plysakom..to je smrrt..a ja krava som si zelala minule vianoce pre malu velkeho medveda a teraz by som to najradsej vyhodila do smeti..skus pozriet nejaku hraciu podlozku a taku hrazdicku kde vysia hracky a bude sa na ne v lahu pozerat, potom sme mali aj zrkadielko a taku natahovaciu zabu , a este takeho motylika so zvonkohrou

zajkula62
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zajkula62
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrbeata
26. jan 2018

@axusha Hračiek budeš mať hodne, teda aspoň u nás to tak bolo. Hocikto prišiel, doniesol hračku, babky objednávali o preteky.
Ja som kúpili dokopy asi 4 hračky a všetko to boli hračky od Lamaze.
Na začiatok sme mali kúpaciu knižku, neskôr hrkálku a potom pribudol pískajúci, šuštiaci papagáj a húsenica, všetko Lamaze.
Plyšové hračky som nekupovala, ani som ich nemala rada, lebo mnohokrát sa malému lepili farebné chĺpky na pusu. Veľkého plyšáka som chcela aj ja a teraz ho iba obchádzame, občas mám chuť do hodiť do smetí.
Teraz máme problém s prerezávaním zúbkov a najobľúbenejšie je hryzátko, tak drevené ako aj chladivé.

stanislavicenka
26. jan 2018

Ja ti uplne rozumiem. Dcera ma 2 roky a minimum hraciek, lebo to deti naozaj nepotrebuju. Ako prve moze byt cokolvek z domacnosti, naozaj. My sme mali svetlusku od lamaze, ano, su to suchotave, farebne hracky, a prave to je zle, zbytocne zatazuju dieta, mala jedine pozitivum, ze mala vrch kridel čiernobiely, kedze male deti nevidia vobec farby, takze vsetko farebne pre deti, je uplna somarina. Teraz cakame dalsie babo a vsetky tieto darovane farbami hyriace veci som darovala. A u nas sa hracky nepovaluju po byte, kazda ma v izbe v policke svoje miesto a ked sa hra s jednou skonci, odlozi sa, aby sa mohla vybrat dalsia. Je to tak uplne odmalicka, hracky nikde nelezia, nikdy som neskocila na ziadnu kocku, alebo cast niecoho. Mozno nas toto obdobie este len caka, ale ked babo bude rast a bude vidiet aj vas, ze odkladate to, co použijete, bude to robit tiez. A staci mat malo hraciek, a obmienat ich. Ak sa niecoho dlhsie nechyti, odlozit yo a za mesiac opat vybrat. Ja to tak robim, a ked nieco vytiahnem, je to zase akoby nove. A zase je dieta starsie a vie s tym opat nieco nove

classymom
26. jan 2018

ak sa da a mas nejakych kamosov alebo znamych, skus si nejake veci pozicat na otestovanie. lebo napr. taka hrazdicka starsiu dcerku vobec ale vobec nebavila. druha dcerka pod nou zvykla lezat, ale bola to zabavka naozaj iba na prve mesiace. hned, ako babo zacne liezt je po hrazdicke. tiez sa treba pripravit na to, ze dieta pri hracke nevydrzi hodiny. skor bude vsetko skumat. ak chces nieco po domacky vyrobit skus to s plastovou flasou (ale daj pozor, aby bol uzaver riadne zatiahnuty). mozes jej dat prazdnu flasu, alebo neskor mensie flasky niecim naplnit (fazulky, gastany, troska vody - nedavaj toho vela, iba primerane, aby to dieta vedelo udrzat). to bude dietatu suchotat, hrkat atd. potom su fajn tie uchopove lopticky (mozes aj usit, niekde na webe je aj navod) aj hrkaju, aj su farebne. celkom fajn veci pre deti ma aj ikea, napr. veža - poháriky. to využiješ donekonečna, aj keď už bude dieťa väčšie. plyšákom sa nevyhneš, tak skús takých menej chlpatých, ktorí nemajú nič, čo by dieťa mohlo odhryznúť. a celkom fajn su aj take penove zvieratka /alebo ine tvary) do kupelne. namocis a prilepis,ale nase decka sa s tym hraju aj na suchu.

meluela
26. jan 2018

@axusha ak mas velku rodinu, tak do 2r mas byt tak zapratany hrackami, ze sa tam nepohnes. ja hracky takmer ani nekupujem (hoci by som ich vyberala velmi rada), ale ono sa to kopi a kopi a ja to odnasam vo velkych taskach do pivnice, a zasa pridu dalsie ...

doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz