Prosim vas mohol by mi niekto poradiť? Chcela by som si objednať nejake veci z Amazonu (komiksy), ale neviem z ktoreho by to bolo lepšie pretože som nikdy z Amazonu neobjednavala. Amazon.de alebo z Amazon.co.uk? Nemate niekto skusenosť? Resp. neviete, z ktoreho sa oplati objednavat a je vyhodnejsia doprava? Bojim sa, že keď si niečo objednám, dá mi vyššie poplatky za dopravu. Velmi pekne ďakujem za odpoveď, velmi mi to pomôže. 😀🙏
@yonce amazon.co.uk je britsky, nie ukrajinsky.
@yonce UK je Anglicko ako United Kingdom
@domi345 záleží od toho aké sú ťažké veci ktoré kupuješ,ale zdá sa mi že to poštovné vyjde +- rovnako. Najdrahšie poštovné som platila cez francúzsky Amazon.
DE 🙂 Tam by to malo byť ale nečakaj , že to bude pár eur, oni si tam vedia za toto prihodiť
@domi345 objednavam z de - vzdy pozri ci je to priamo od amazonu, inac moze byt dost vysoke postovne
@renatka100 ďakujem za odpoveď 😀to poštovne sa už ale nemôže meniť však? Pri dokončeni objednavky bude zadane ake je poštovne a to bude platiť stale? Asi blba otazka, ale pre istotu🤣 Zatial mi v košiku ukazuje, že mam poštovne zadarmo
@renatka100 ďakujem za odpoveď 😀 ešte by som sa chcela spýtať, že keď mi ukazuje, že by som mala mať poštovne zdarma nebude sa to už meniť?
@kristina2412 ďakujem za odpoveď 😀
@domi345 to nie je mozne ze postovne zadarmo, klasicky do sr je okolo 8 eur
@domi345 do SR bolo urcitu kratku dobu zdarma, ale uz je okolo 8€. Neviem vsak, ako to je v pripade knih, kedze tam ma Amazon postovne vzdy uvedene zdrama, ale ci to bude platit aj do SR, neviem. Uvidis v poslednom kroku objednavky.
@lubi40 hej hej ako pises, vela zalezi od toho, ze co chceme kupit a na zaklade toho sa treba rozhodnut, ze z kade 😉
@renatka100 niekde som čitala, že nad 39 € by malo byť zadarmo 😀
@domi345 uz nie je
Baby a ako je to s Clom a DPH? Lebo už som z toho jeleň, môj balík ma hodnotu dosť vysokú
@bombonik27 clo a DPH riesis iba ked objednavas z krajin mimo EU.
@simsalabim okik ďakujem veľmi pekne
@domi345 de je nemecko a uk ukrajinsky, ja by som skor cez ten nemecky...