Ahojte, veľmi by som si za narodenie dcérky chcela kúpiť nejakú hmotnú vec a napadol mi prsteň a žeby som si dala viglavirovat jej meno z vnútornej strany. No nevyznám sa v šperkoch. Čo by ste odporúčali? Zlato alebo nieje nutne tolko investovať a vydrží aj chrirurgicka oceľ,titán, striebro ? A kde viem kúpiť Dany produkt najlepšie najvýhodnejšie ? Ďakujem
Mária brehy glavirovanie🙈🙈🙈🙈kam táto spoločnosť speje ľudia nevedia písať ani rozprávať ani neovládajú slovensky jazyk
Oceľ aj na aliexpress a vygravírujú co len chceš 😁
My máme s mužom zlato a striebro dvojitú obrucku a je to krásne take netypické z vnútornej strany 😊😊😊 a skus obegat zlatníctva, niekde to robia grátis ku kúpe 😊
Ahoj, určite nie je nutné toľko investovať ale zas osobne by som nechcela ako personalizovaný šperk len chirurgickú oceľ.
K narodeniu prvej dcéry som dostala prsteň, k druhej medailón na retiazke. Až budú dcéry väčšie šperky im dám.
Obe mi robil šikovný zlatník, myslím že ich je dosť a aj ceny sú celkom prijateľné 😉 Ja som mu dávala aj naše staré zlato ktoré sme už nenosili.
Ahoj, závisí od toho, koľko chceš investovať. Aj prstene z ocele sú podľa mňa veľmi pekné, ale zas zlato je tiež fajn, je to také drahocennejšie. Takže závisí úplne na tebe. Ja si na šperky vôbec nepotrpím, snubák ani netuším v ktorom šuflíku odpočíva, takže keď už by som z nejakého dôvodu musela, dala by som asi zlato a zas by som ho šuchla niekam do šuflíka. Možno by som ho potom na 18tku podarovala dcérke 😉.
@mikadooo moja mama dostala na svadbu od starkej prsteň co jej kúpil starký keď sa narodila
@mamusa123456789 pekné 🙂
No hlavne si nepytaj glavirovanie… ked uz tak, gRavirovanie