Myslite, ze moze vyzerat prsten na retiazke fajn? moj mi je uz tesny, ale neviem ako to bude vnimat okolie, videla som to takto na kolegyni, ta tam tych prstenov mala, za mna ok, ale aky mate na to nazor vy a ak islo o prsten od partnera, co vam na to povedal?
niekomu aj vadi pocit, ze ma prsten na ruke, tak to ma ta kolegyna, ale alergie nemam, tak u mna je to ok
Ja som roky nosila prsten na retiazke. Prstel bol od manzelovho otca, teda mojho svokra. Ja som ho bohuzial nepoznala, kedze zomrel ked bol muz mali. Manzel ho dostal ako dedicstvo, jeho otec si to tak prial. No muz zlato vobec nenosi, tak som prsten nosila ja na retiazke. Manzel bol rad ze ho nosim.
@malinka158 pekne
@hradnapani
@valiant
@malinka158
neviem si zvyknut na prsten na ruke, mozno ked budem uz zadana bude to ine, ale zatial som nevydata, ked mam teplu ruku, citim ho tlacit, ked je chladnejsia je to ok, ale omiela sa mi o ruku, nenosiwvam velmi sperky
Za mňa retiazka na krk, prsteň na prst, ak nemôžeš prstene, vadia ti, tak obrúčku odlož do krabičky, vytiahni len na príležitosť a ostatné šperky radšej voliť náramok, náušnice, retiazky
môj názor? je mi to úplne jedno 😂
Mne je to tiež jedno
Nepáči sa mi to, ale každého vec, čo a ako nosí a z akých dôvodov. Za mňa, prstene nenosím, vadia mi a nepotrebujem byť označkovaná, to znamená mať ho silou mocou niekde (ak nie na prste, tak na krku), ale ako píšem vyššie, každý nech robí ako uzná za vhodné.
Ved v zlatnoctve ho vedia pekne zvacsit ak je to zlato alebo striebro.