Samsonite proxis spinner
Poznáte niekto tuto stránku. Ponúkajú cestovné kufre po 2 eurá. Máte skúsenosť? Ďakujem
@viestta ďakujem za reakciu. Aj mne to príde nereálne.bchcela som vedieť či už niekto objednál a činku došiel.
Nevidim web, ale tieto samsonite stoja cez 400€, tak nechapem ake 2€ spominate ;)
@monikatrideti podľa velkosti sú od 39€ do 419€
@guudy
🔥ZĽAVNENÉ🔥Kufrík Proxis za 1.99 eur na odkaze https://tinyurl.com/kufre-zlavnene ‼️K dispozícii sú rôzne farby a veľkosti. Prejdite na odkaz a vyberte si svoj kufor. Množstvo je obmedzené.
@monikatrideti dakujem, ale na link ani nejdem klikat. Bud kupim original alebo inu znacku 🙂
Podozriva v tomto pripade by mi bola aj cena 199€🤔
@monikatrideti citujem: Z dôvodu ukončenia spolupráce s niektorými oblasťami mala spoločnosť Samsonite možnosť dať do predaja kufre Samsonite Proxis len za 1,99 eur, aby spopularizovala značku na Slovensku..... Keď predávajú na internete kufor, je foto aj otvorený, z viacerých strán. Niečo bude závadné, ak ukončili spoluprácu a potrebujú sa ich rýchlo zbaviť. Takže pre nízkej cene reklamácia nebude možná. "Lacné mäso, riedka poleivka". Nekúpila by som ho.
@isis234
veľmi pekne ďakujem za vaše vysvetlenie. Aj mne je to celé podozrivé. Že v tom mudi byť nejaký skrytý háčik . Nebudem sa tým zaoberať aby som nenaletela nejakým podvodníkom. Ešte raz ďakujem
Myslis, ze sa za 2€ budu namahat aby ti cokolvek poslali?