Protizvuková bariéra - skúsenosti

3marhulka3
9. feb 2016

Prosim vas zeny, byvame s manzelom a dcerou na vrchnom poschodi domu a manzelov otec pod nami na podlazi. To co zvadza uz presahuje vsetok nocny klud. To ze sa spija kazdy den to je klasika ale zacal v noci tak strasne vyzapovat a sksredo nadavat ze sa nam ani spatneda a to ma spalnu rovno pod nami. Trpi aj halucinaciami, je velky aloholik. Preto chceme riesit protizvukovu barieru. Pomohlo vam to? Aka je najlepsia? A aku mate s tym skusenost? Prosim vas o radu. Budem vdacna za kazdy komentar dakujem!!🙂

mamulka211
9. feb 2016

zbavit svojpravnosti, supnut do ustavu

sardinka335
9. feb 2016

@3marhulka3 nemyslím si, ze ,,vytapacírovanie,,, baraku je riešenie na vaš problém. Ak ma tieto stavy zavolajte zachranku nech ho šupnu do nemocky a dalej riešte s lekarmi čo s nim. Lebo nevieš čo v dolnom byte povystrája - kludne mu tam moze niečo začať horieť, zvlášť ak je fajčiar. Ja by som nemohla kludne spavať s ožranom pod ,,sebou,,. Ale tak človek si zvykne na všetko ako sa vraví.
Tu je debata o zvukovej izolacii na porada. sk http://www.porada.sk/t151648-zvukova-izolacia-v...

sissy27
9. feb 2016

@3marhulka3 buď sa osamostatniť alebo poriešiť svokrovi liečenie, lebo hluk je vo vašom prípade ten najmenší problém ☹

pribinak
9. feb 2016

@mamulka211 tu si uz niekedy realne riesila takuto zalezitost?
Lebo to nie je vybavene za mesiac ci dava, robia sa krizove znalecke posudky, to je beh na dlhe trate s velmi neistym vysledkom
Supnut do ustavu......su cakacky, kto mu bude robit opatrovnika a niest za neho zodpovednost?
Navyse to ze pije nie je dovod na zbavenie svojpravnosti, to by bolo bez OP pol Slovenska

3marhulka3
autor
9. feb 2016

Baby dakujrm..no svohpravnosti ho urcite nezbavim🙂 dokedy by sabto vyriesiki by nas vyzabijal...tyral aj manzekovu mamu aj ich...sem sme sa nastahovali prrtize manzel vlastni polovivu domu a kvoki financnej stranke...lenzr toto uz presahuje vsetko a ja som stale v strese a hlavne vecer ked si ideme lahnut :( uz nevkadzrm no financie nam zatiak neumiznuju kupit nieco vlastne...ten alkohok je hrozny...

mamulka211
9. feb 2016

tak ked je taky hrozny tak sa odstahujte, ked sa bojis, ze vas vyzabija. Normalny clovek predsa nevyzabija rodinu.

mamulka211
9. feb 2016

@pribinak a ja som pisala ze to je zalezitost par dni? ale snad zit v tom dome chce po zvysok zivota, tak nech stareho bud odstrani z domu, alebo nech sa odstrani z domu sama

pribinak
9. feb 2016

@mamulka211 nechce sa mi dotahovat sa a tahat za slovicka, ale napisala si to tak, ze to vyznelo ako akcia jedneho papiera a dedo je prec z domu

3marhulka3
autor
9. feb 2016

Baby nehadajtr sa 🙂...ja som ken chcela poradit ci mate skusenost s protizvukovou...to je cele