Prostriedky do umývačky riadu

markomonika
12. aug 2014

Viete mi poradiť dobré prostriedky do umývačky riadu?
Vyskúšala som rôzne, ale väčšinou zanechávajú povlak na tanieroch, keď ho oblizneme, cítime čistiaci prostriedok.
vďaka za vaše rady a tipy

ichbinich
12. aug 2014

@markomonika:
Ja mam ten isty problem, ked pouzivam jednofazove tablety plus lestidlo. Mam to z DMka, a to ma ten pridavox Bitrex, aby to deti nepili. Lenze potom chutia horko aj riady ☹
Ked som mala viacfazove tablety, tak to nebolo. Spokojna som bola s tymi z Lidlu, myslim tie 10 v 1 ci tak nejak, vyhrali aj nejaky test v Nemecku.
A este som nastavila v umyvacke tvrdost vody o stupen vyssiu, ako naozaj je, a znizila som potrebu lestidla na stupen 2 zo 6. Takze si umyvacka berie viac soli, ale menej lestidla.
Inak uz len cakam, kedy sa mi minu tie jednofazove tablety (mam teraz z DMka DenkMit), uz mam kupene viacfazove DenkMit, na tie som zvedava. Inak zase prestupim na tie Lidlove.
Podla mna sa predzarene znackove Finish ani Somat neoplatia, ja som az taky vyrazny rozdiel nevidela, a tie vlastne znacky su ovela lacnejsie...
Co som este neskusala, su tie "eko", iba jednu znacku, Claro, kedysi, a tou som bola sklamana.

saska.t
12. aug 2014

@markomonika somat je dobry iba tekuty,tie lidlacke vyhravaju aj u nas , no rozhodne nic prirodne na nich zial nie je ...

demo
12. aug 2014

@markomonika skús použiť tekuty alebo praskovy prostriedok. Tabletky.sa.často rozpustia neskoro.alebo dokonca iba čiastočne a riad sa nestihne dobre oplachnut.

pribinak
12. aug 2014

Ono je dobre kupit aj cistic do umyvacky riadu a raz za dobu umyvacku umyt, tie trubky sa tiez zvyknu zanasat a potom sa tie cistiace tablety slabo rozpustaju, ja okrem takeho ciastiaceho roztoku alebo co to je, skor gel, davam aj ocot
Poradili mi to v predajni, kde som tu umyvcku kupovala

adka6666
29. júl 2020

Odporúčam od značky Eurona, nezanecháva žiaden film a ani vôňu na riadkoch 👌🏻 Ak máte záujem môžem zaslať aj vzorky na vyskúšanie 🍀