prosím vas o radu ako riešiť problem s predavajucou kupila som od nej bundu ktora bola v popise bunda zachovala kupovana minulí rok ako nova , cena bundy bola spoštovým ako balík na poštu 57,80€ , ešte som sa niekolko krat informovala či nema žiadne poškodenia pred uhradením platby ,bunda prišla lenže vo vnutri v rukave rozparane kusok , pod pazuchou z vonku tiež rozparane a okraje rukavov vydrate , hned som písala predavajucej aj foto som priložila a ona mi odpísala že posielala bundu ako novu bez poškodení a obvinila ma že zrejme mi nesadla alebo sa mi nepači a to že tam trčí neaka nitka nič nie. Predavajucej nemôžem vysvetletiť že som jej nepísala o trčiacej nitke alebo nesadnutí tovaru ale mam zasadne uplne iny problem že nie v stave ( paranie na 2 miestach a vydrate konce rukavov) ako bolo uvedene a na ktorý som sa ešte aj informovala . Predvajuca mi tvrdí že som kupovala na bazari za zlomok PC ceny a trva na tom že bola bez poškodení. Už aj normalni človek by vedel že pri skušaní sa nemôžu vydrať konce rukavov to vznika dlhodobím používaním a opotrebovaním tovaru , proste jej stanovisko je že bola bez poškodení a bundu späť neberie.
Keby bola predavajuca uviedla realny stav tak bundu za 55€ + pošta určite nekupim
K pointe, každý jeden deň sa tu pýtate, kde nájdete kontakt na admin bazára, ale nikdy nikojho nenapadlo si kliknúť na položku Časté otázky a kontakt, lebo tam to všetko je.
A k bunde, to mala rovno pod krkom nejakú obrovskú značku, alebo čo ťa viedlo k tomu kúpiť takú drahú vec? A keď už máš zbytočných 55 e na mačku vo vreci, to si mohla prihodiť 10 a ísť si po ňu osobne a aj si skúsiť.. Nuž za chyby sa platí, nezmôžeš tu asi už nič, podľa toho čo som aj čítala o riešení adminov...
za 30 euro mas novu
@momo68 skus tu pridat fotky, som zvedava na taku drahy bundu z bazara
@momo68 no takto...urcite prezivas velke sklamanie...ale ak ti pomozem snad aj takpu malou radou...spytaj sa pani ci ju nevezme spat..alebo jej povedz,ze jej budnu prinesies..ale ak sa to nebude dat,tak skus to predychat,skus tu budnu vyprat a dat zasit...a uzi si ju jeden rok...povedz si,ze buduci rok si kupia novu a nebud smutna....to ti nepomoze len ta to bude zozierat vnurotne...a to je na nic.
za taku sumu si mohla mať novú ktoru na sebe ešte nikto nemal a nie cez bazár tu sa dajú kúpiť všeliake veci ale aby som kúpovala taku drahu bundu tak to určite nie máš ponaučenie do budcnosti že sa to tu neoplati kúpiť ked ti nevráti peniaze nič neporušila máš smolu je to bazár a nie obchod zo zarukou.
no je to moja hluposť že som verila ale tak to tu môže každy predavať veci potrhane neviem ake tvrdiť že su nove a nakoniec ma chybu kupujuci ked to bude tu každy robiť takto na ukor druheho aby zarobil na hocičom tak to potom môžu zrušiť cely bazar
Hanba jak hovado..za 60€ obnosena handra so znackovou nasivkou vhodna akurat tak pod psa jak pelech na zimu
@momo68 no fakt hrozna budna, a predpokladam, ze v inzerate vyzerala super... ja to nechapem, ze sa niekto nehanbi predavat take veci za tak vysoku sumu....
Patrilo by sa inak napisat sem aj jej nick
@judar dnes som jej bundu poslala naspäť a dúfam ze ju preberie a vráti mi peniaze, pridala som jej aj neg hodnotenie ktoré jej zmažem keď mi platba nabehne na účet, no nakoniec pristala aj na vrátení po niekolkonadobnom opakovaní že mi bundu poslala v top stave ako novú a späť tovar neberie tak uvidím ako to dopadne a potom zverejním aj jej nick ak mi platbu nevrati
@maminkasisa áno mala foto pekne aj napísané ako nová a ešte som sa aj pýtala v akom je stave ci nemá poškodenia, to fakt nahnevá
Za 55 euro si mohla mat krasnu novu bundu
@momo68 to si si mohla za takú cenu kúpiť novú a nemusela si sa s niekým doťahovať. Ja neviem ženy, ale kupujem veci použité len skutočne za nižšiu cenu a o dosť ako je cena v obchode a nie obnosenú troška lacnejšiu. Treba si dať také veci dať poslať viacej fotiek a nielen zdiaľky.