Dobrý deň mamičky,
Oslovujem Vás s prosbou o spoluprácu na výskumnom projekte. Jeho cieľom je zistiť, ako sa ľudia k sebe správajú v ťažkých situáciách. Ďalším cieľom je naučiť sa v týchto ťažkých situáciách so sebou lepšie zaobchádzať pomocou cvičení, ktoré Vám môžu byť užitočné vo Vašom každodennom živote a zmerať efekt týchto cvičení. Výskum pozostáva najprv z vyplnenia dotazníka. Následne Vám budeme posielať jedno cvičenie na každý deň v priebehu 14 dní. Po ukončení cvičení a tiež po dvoch mesiacoch Vám opäť pošleme dotazník, aby sme tak zistili aj dlhodobý efekt. Pre zapojenie sa do výskumu, prosím vyplňte tento dotazník: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScq2qN...
Za Váš čas a záujem Vám veľmi pekne ďakujem. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte heligmanovamajus@gmail.com
Mária Heligmanová
Ústav aplikovanej psychológie, Fakulta sociálnych a ekonomických vied Univerzity Komenského
tak ja si myslim, ze sa za vyplnenie neplati, peniazky bude mat az autor publikacie, nie?
@gabrielachochulka mas smiesne predstavy o vysokom skolstve 😂 Autor nedostane za publikovany clanok nic. Este mnohokrat za jeho publikaciu musi zaplatit on. Co nic nemeni na tom, ze v zozname clenov ustavu psychologie danu pani nevidim uvedenu, ale mozno pozeram zle.
Žienky 😊 za vyplnenie dotazníka ani prípadného zapojenia sa do intervencie a výskumu sa nič neplatí a ani ja z toho nemám žiadnu finančnú odmenu. Nie som na zozname členov ústavu nakoľko som študentkou, no na začiatku dotazníka sú mená, ktoré tam nájdete.
...a vyúčtujete si koľko za tie rady?😉