Ahojte,
prosim Vas o radu...neviem totiz, ci podla bontonu by som mala pozvat na promocie aj rodicov svojho priatela...chodime spolu 3 roky a mame jednu domacnost. Na promocie asi ano, vsak? A aj na slavnostny obed? Moji rodicia a jeho sa zatial osobne nepoznaju. Poradte pls...dakujeeeem
bluemary....asi sa spýtaj aj priateľa, aký má na to on názor...a asi by to bola dobrá príležitosť rodičov navzájom zoznámiť...ale popravde...ja som vtedy mojich budúcich svokrovcov na svoje promócie nepozvala...bola to moja oslava s mojimi najbližšími...a fakt som dilemu, či ich pozvať neriešila....a môj vtedajší priateľ...terajší manžel...nemal nič proti.... 😀
keby ste boli manželia...je to inéééé....ale ak máš s nimi dobrý vzťah...a chceš ich tam...tak prečo nie.... 😀
bluemary, tiez som svokru na promocie nevolala, frajerili sme sa vtedy uz 5 rokov, ale zase kazdy poznal kazdeho. kasli na bonton, zariad sa ako ti vyhovuje.
Ja by som nevolala 😅 Podľa mňa to práve nie je najvhodnejší čas na prvý kontakt, to by malo byť asi v užšom kruhu.
ja som nevolala svokrovcov, na mojich promociach bol len moj manzel a moji rodicia 😉
ja som nevolala, to sme spolu boli uz zasnubeni. o rok na to mal promocie manzel,, uz sme boli zobrati a on volal aj mojich rodicov, ale to je na tebe
na mojich promociach tiez svokrovci neboli (vtedy sme este neboli manzelia), bol len manzel a moja rodina... nasi rodicia sa vtedy navzajom nepoznali a nenavstevovali...nemyslim si, ze je to vhodna prilezitost na zoznamenie resp. prve stretnutie sa rodin (manzelovi rodicia by tam asi boli strateni, musel by sa im niekto venovat - najskor ich syn - kedze nepoznaju nikoho z tvojej strany)...ale to je samozrejme individualne, kazdy to citi inak... a hlavne sa spytaj priatela, co si mysli on...
ono aj dost zalezi na tom, kolko ludi budes pozyvat... ak len najblizsiu rodinu, tak by som to nejak neriesila, ak budes mat viac ludi, tak sa porozpravaj s priatelom a uvidis, co ti povie, ci ano alebo nie.
Som s nimi dost casto v kontakte, myslim osobne a dost casto sa ma pytaju na skolu, taak teda fakt netusim co spravim, pomoooc 😔
Oni doslova trpnu pri kazdej mojej skuske a hned volaju ako dopadla 🙂 A je to pre nich velmi dolezite.
tak v tom pripade by som ich pozvala. mala by si tam mat ludi, ktori ta podporovali a pomahali pocas studia. neskusila si vysondovat, ci to ocakavaju?
blue ak pises, ze to s tebou prezivaju tak by som ich na promocie pozvala, ci na obed to je vec dohody
Nesondovala som, prave naopak, oni mi nasadili chrobaka do hlavy, lebo hovorili ze davali v telke o promociach, co je bonton...a ked som sa ich opytala, tak sa len usmievali a nepovedali mi. Najma priatelova mama pocita dni, kedy to uz bude 😀 Na promocie by som ich asi mala pozvat, len neviem, co s tym obedom ☹
bluemary, tak to je jasne, aj na obed. si nejaka nechapava 🙂
a predpokladam, ze aj dar uz maju nachystany 😀
Pokial mas s nimi dobry vztah, tak by som ich pozvala. Hoci ta oslava ma byt o tebe a nie o zoznameni vasich rodicov. Ale asi to od teba aj ocakavaju.
Na mojej promocii boli, ale uz sa niekolkokrat predtym videli. 🙂
Prosim vas poradte, kolko dat do obalky na promocie pre manzelovho bratranca...????
Resp. kolko sa tak dava ako dar???
bluemary... to je jasne pozvi ich aj na obed.. sak ti to dost naznacuju.. ako ja som pozvala a moja svokra neprisla.. aby nemusela nic kupovat.. po pravde ona nerobila ani slavnsotny obed ked mal jej syn /moj muz este slobodny promocie... ani nic mu nedali.. k nim..
ale ona je posahana.. 😀
Budúce Mgr., Ing., a tak podobne 😉 , máte už vybraté alebo vyberáte šaty na promóciu? Dajte tip 😉
bluemery promocie - obed je výborná príležitosť na zoznámenie sa rodičov navzájom. 😉 ale netreba "svokrovcov" nútiť ak nechcú prísť ale pozvánku by som ja na tvojom mieste dala 😉