Dobry den dcera ma robit projekt Spissky kraj ...je tu niekto kto by mi mohol pomoct a napisal ake zvyky a tradicie ohladom vsetkych sviatkov mate ? Pripadne nejake stare fotografie za ktore zaplatim samozrejme nieco co by mohla pouzit do toho projektu ...dakujem pekne ☺
pozerám,že dcéra má 9 rokov,tak hádam od nich nechcú nič svetoborné....syn 12r. robí projekty sám,ja len opravujem pravopisné chyby,vie pekne kresliť,tak toto mu pomáha,veľa sa dá nájsť na nete
@janinah raveze od nich caka ze sa s tym pohraju dost si lipne na tom aby bolo vidiet ze s tym pracovali maju nato 3 mesiace tak sa musime posnazit a chceli sme nieco take originale , nez pouzit fotky z internetu preto zhanam stare fotky ☺ aj dcera si robi projekty sama len jej vzdy pomozem s tym zohnat nieco k nim ☺
A
@nikaeli no to poznam take systemy ze 4 dni na projekt a musi byt tip top este sa o nom aj naucit a podobne ☺ davaju im zabrat v niektorych skolach ked pocuvam co vsetko od nich vyzaduju my mame iny pripad v nasej skole beru ohlad ze nie su v 9.rocniku ☺ale zase su neni ani v skolke je to take akurat k ich veku ☺
Spissky kraj? Taky nie je. Spis patri pod Kosicky kraj. My robime bezne projekty s ujom Googlom, textu a fotiek (aj starych) tam najdete habadej..