Problémy so žalúdkom?

nikolka221
11. okt 2011

chcem sa spitat prosim vas nemate skusenosti alebo ste nepoculi o niecom takomto...trva mi to asi uz rok pobolieva ma zaludok,mam pocit tazkosti ako plneho zaludka a stoho mam aj stazene dychanie tazko sa mi nadychuje ako keby mi tam nieco tlacilo do vnutra...skor mi to ide s branice ked si ju stlacim presta sa mi zle dychat ale len pokial si to stlacim...prosim vas neviete mi poradit co by mi to mohlo robit?dakujem

sisaha
11. okt 2011

@nikolka221 nikto z nas nema ultrazvukove oci, aby zistil co ti je. ak mas problemy uz tak dlho, uz davno si mala byt u gastroenterologa.

nikolka221
autor
11. okt 2011

ja som sa spitala ci NAHODOU niekto nema sniecom takymto skusenosti a nehovorim ze mate mat ultrazvukove oci!!!pokial nie tak si nemusela ani regovat!!!!!

evickav
11. okt 2011

ahoj,,, nezažívaš moc veľký stres? ja som mala podobné problémy + veľké bolesti v oblasti žalúdka a dvanástnika,,, prešla som všetkými možnými vyšetreniami,,, aj gastroskopiu som podstúpila,,, teraz čakám na výsledky,lebo mi zobrali vzorku zo žalúdka na helikobaktera,,, ostatné výsledky mám v poriadku,,, v práci to máme teraz strašné,,, predpokladám,že to všetko bude zo stresu,,,
začala som užívať miesto liekov od bolesti spirulínu,,, to mi moc pomáha
ak chceš ešte niečo vedieť,napíš IP