chcem sa spitat prosim vas nemate skusenosti alebo ste nepoculi o niecom takomto...trva mi to asi uz rok pobolieva ma zaludok,mam pocit tazkosti ako plneho zaludka a stoho mam aj stazene dychanie tazko sa mi nadychuje ako keby mi tam nieco tlacilo do vnutra...skor mi to ide s branice ked si ju stlacim presta sa mi zle dychat ale len pokial si to stlacim...prosim vas neviete mi poradit co by mi to mohlo robit?dakujem
ja som sa spitala ci NAHODOU niekto nema sniecom takymto skusenosti a nehovorim ze mate mat ultrazvukove oci!!!pokial nie tak si nemusela ani regovat!!!!!
ahoj,,, nezažívaš moc veľký stres? ja som mala podobné problémy + veľké bolesti v oblasti žalúdka a dvanástnika,,, prešla som všetkými možnými vyšetreniami,,, aj gastroskopiu som podstúpila,,, teraz čakám na výsledky,lebo mi zobrali vzorku zo žalúdka na helikobaktera,,, ostatné výsledky mám v poriadku,,, v práci to máme teraz strašné,,, predpokladám,že to všetko bude zo stresu,,,
začala som užívať miesto liekov od bolesti spirulínu,,, to mi moc pomáha
ak chceš ešte niečo vedieť,napíš IP
@nikolka221 nikto z nas nema ultrazvukove oci, aby zistil co ti je. ak mas problemy uz tak dlho, uz davno si mala byt u gastroenterologa.