Problémy so Sipo

majka1888
3. feb 2015

Ahojte žienky, potrebujem od vás radu a pomoc, tak dúfam, že mi prepáčite že píšem do zlej diskusii.
Jedná sa o to, že na SIPE námuvádzajú zlé orientačné a supisné číslo, nakoľko ešte pred rokom 1989 to bola iná ulica atď. a vždy keď ide ocino pre preplatok za elektritu tie poštárky gánia, že má v občianskom inú adresu teda číslo...už sme písali elektrikárom musím ich pochváliť oni opravili to číslo 🙂 a teraz IDE HÁĆIK
Plynári a koncesionárske poplatky nám teraz chodia na druhom sipe kde máme to druhé zlé číslo, chcela by som aby nám chodilo JEDNO SIPO a nie DVA ako u dilinoch prepáčte za výraz, ale na internete nikde neviem nájsť kde by som to mala nahlásiť u RTVS. U koncesionárika som hľadala ale tam všade je ako za registrovať a podobné blbosti už aj minule som to hľadala a vzdala som sa, ale dnes som povedala, že nemienim platiť 2 x po 10 centov, ked si to spočítam za celý rok je to o 1,2 € viac a to si môžem radšej čokoládu kupiť.

Vie mi niekto poradiť ako u tej RTVS, u plynárov nevidím problem len tie koncesionárske poplatky
veľká vdaka 🙂

luliu
3. feb 2015

@majka1888 Ahoj, to urobis priamo na poste v mieste bydliska - tam, kde ti chodia doporucene zasielky. RTVS ma na starosti posta - tam sa prihlasuje a odhlasuje aj robia akekolvek zmeny

jaya47
3. feb 2015

@majka1888 A na to RTVS si sa registrovala?
Ja som menila udaje na koncesionarske poplatky - zaregistrovala som sa na internete a potom po prihlaseni sa na ich portal tie udaje zmenila.

majka1888
autor
3. feb 2015

@luliu aha, dakujem, zajtra idem na poštu tak sa tam zastavím, a myslíš si, že normálne pôjdem k okienku k poštárke(vyčkám si samozrejme rad) a poviem, že chcem zmeniť supisné číslo, a aké doklady budem potrebovať ďakujem 🙂
@jaya47 a poradíš mi ako sa mám tam registrovať aké meno si mám zvoliť, prezývku či ozajstné, lebo tam som to asi videla, ale bála som sa, že nám bude chodiť 2x tie koncesionárske poplatky

majka1888
autor
3. feb 2015

a neviete ako je to u plynárov, nemyslím si, že iba osobne sa to dá zmeniť, emailom by bolo najlepšie idem pokukať po nete

jaya47
3. feb 2015

@majka1888 Ak teda ides na postu, tak to uz cez internet nemusis. Proste, mozes si vybrat - posta alebo registrovat sa na nete a tam to zmenit.
Ja som si davala prezyvku ako meno, pamatam si, ze sa tam zadavalo este bud cislo odberneho miesta na elektrinu alebo cislo na sipo doklade. Uz si to velmi nepamatam.

majka1888
autor
4. feb 2015

ahojte dievčatá @luliu, predstav si, že na pošte mi povedali, že len v BB mi to môžu urobiť nechápem, ved som z VK, či sa im nechce či sú neschopné rozmýšlam :D