Ahojte. Tie ktoré bývate niekde mimo, kde je problémovejšie doručovanie pošty, ako to máte poriešené? U nás sa pošta doručuje na zastávku, kde majú ľudia z okolia schránky. My ešte nemáme, ale snažíme sa to riešiť, tak doručovateľka sa vyjadrila, že nám zatiaľ bude nosiť poštu k domu. No občas potrebujeme aby niečo priniesol aj kuriér a to je vždy problém, že kuriér nemá potuchy kde naša adresa je, samozrejme sa vždy dohodneme a pre uľahčenie situácie vždy zájdeme dole na tú zastávku. Ale dnes nám ešte aj domotali poštu, adresa bola napísana najsprávnejšie ako ju dokážem nadiktovať a pošta si vytlačila štítok, kde to napísala blbšie a balík dali kuriérovi, ktorý sem ani nechodí, našťastie sme boli v meste a stretli sme sa s ním tam. Proste vždy je nejaký problém a nie vždy viem využiť zásielkovňu.
Tak sa zamýľam či neexistuje nejaké jednoduchšie riešenie. Viem že existuje možnosť nejakého post boxu a tak. Ale to funguje iba pre služby pošty? Neexistuje niečo, kde by mi vedel nechať poštu každý kuriér? Nie len poštový?
@sashka22 nerobí mi problém zájsť na poštu, do mesta chodíme pravidelne. tiež sa zatiaľ vždy ostalo k nám. dokonca aj ked som zle zadala adresu, podľa pečiatok si to posielali pošty medzi sebou, ale našlo sa 😀
ja mam len stres z tých kurierov, že nás nevedia nájsť, som nevedela, že nemožu ani mimo chodiť. ale tak po ceste chodia hore dole, tak asi ostaneme pri tej zastávke 😀 len oni aj s tou maju problém, že podla názvu vobec netušia kde to je 😀
@margaretka_ mozes si platit schranku na poste, opytaj sa na vasej poste
No na postu existuje POBOX, ale vam by bolo lepsie a rychlejsie riesit normalne schranky...Z akeho dovodu nemoze prist kurier k domu? Ja byvam v novostavbe, google celu nasu cast nepozna, volaju mi vzdy ze su na konci dediny, kam maju ist a trva to roky, proste GPS ich ku nam nedovedie podla adresy... a nikdy s tym nebol problem :D Problem je aj to, ze na zasielku potrebujes riadnu adresu... nechapem, ako mozes zadat zlu adresu niekde... alebo davat "najlepsiu ako vies".
Davaj si doručovať balíky do balikoboxu v meste
@margaretka_ akože rozmýšľam, či niesi moja suseda teraz 😁
@simca06022011 schranka bude, len to poste trvá. obycajna posta nám už teda chodí normálne. problém su balíky. my tu nemáme trvalý pobyt, takže tej pošty nie je vela. problém s adresou je ten, že patríme pod obec, od ktorej sme ale cez hory a doly daleko a postu nám nosí mestska pošta, takže dá sa adresa napísať tak, že pošta príde do obce a tým padom nám ju nikto nedonesie 😀 ako dnes, balik dali kurierovi, ktorý chodí zrejme cez obec a nie okolo nás, to je uplne ina cesta z mesta. ale adresa bola správna, pošta ju prepísala blbo
máme teda riadnu adresu, ale my sme polosamota, bez normálnej cesty k domu, akože dá sa k nám prísť autom, ale v blate je to problém a mne je blbé tu niekoho posielať, ked je rýchlejšie že zbehne dole krížom niekto z nás 😀
@poopsie niekedy ale ani neviem akou spoločnostou balík príde, proste tam nie je žiadna možnosť výberu, nič 😀 ked sa dá, dám si na poštu alebo do zásielkovne, to je najlepšie 🙂
@sashka22 v profile máš, že levice, ak to je aktuálne, tak nie 😀
@margaretka_ ak posielaš cez slovensku poštu tak daj aby ti to poslali ako balík doručeny na poštu , oni to ani dalej nebudu doručovat,nechaju uložene a ty s číslom len preberieš v priebehu 18 kalendárnych dni
@margaretka_ vacsinou sa da napisat poznamka k objednavke, nie? Nejake gps suradnice by nepomohli?
@margaretka_ LV už nie, aktuálne LC
@sashka22 my RS, tak skoro susedia 😀
@margaretka_ nie, o ničom inom neviem. Kurieri dokonca by ani nemali chodiť tak mimo, že im nenacita GPS, našťastie títo naši sa vyhovoria na cikanie a odskočia 😅 bud rada, že máte aspoň tie schránky pri zastávke. My nemáme ani to. Sme dohodnutí susedovci, stále niekto na tu postu v týždni odskočí, kurieri tu nechávajú balíky u hocikoho, koho lesom stretnú za co som vďačná. Vždy sa dostali kam mali. Nuž, aj toto patrí ku krásam bývania na samote ale s tým ste mali rátať. Môžeš častejšie volavat na hlavnú poštu, či tam niečo máte aby ste necestovala zbytočne.