Problematické predávajúce - kupujúce

suzitok
26. jún 2013

Taka som nahnevana, ze az...niektore uzivatelky Modreho konika proste nemaju kozu na tvari...zasnem, kam az siaha ludska vypocitavost.. 😒 Mate nejake negativne skusenosti?

xlucia
26. jún 2013

@suzitok a co sa ti stalo?

klincek
26. jún 2013

@suzitok mame, aj ked ja naposledy z inej stranky..darovala som vela oblecenia po dcerkach a necakala som za to naozaj nic, ale pani sa sama ponukla uhackovat mi ako podakovanie ciapocky pre dievcata. potesila som sa a chcela som aj zaplatit postovne, normalne sme komunikovali, no zrazu sa odmlcala a nic..pritom bola vybrata farba, motiv, mala rozmery a ciapky mali prist do 2 tyzdnov..proste sa uz neozvala.
chvilu som aj bojovala s nutkanim vycistit jej zaludok, zvlast ked som ju na tej stranke videla zas-takze urcite nie je chora, odstahovana a pod., ale vychladla som. no uz jej neposlem nic..a pritom som od nej fakt nic nechcela, navrh vysiel od nej. ale neznasam, ked ma niekto oblbuje, tak sa jej asi este obcas cka, ked ju spominam... 😝

klincek
26. jún 2013

@suzitok a kto nastval teba?

suzitok
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
traktor
28. jún 2013

@suzitok mame tu aj temu, kde môzes napisat 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/ , opis svoj problem a cez @ oznac nick nakupujucej, aby sa k tomu mohla vyjadrit..k spokojnosti/ nespokojnosti..sme ludia, co sa nam paci , inemu nemusi..dôlezite vsak je , ak nastane problem chciet to riesit..ja by som ju poziadala o fotky / hned ako by napisala, ze vec nie je ok, teraz je to uz zbytocne/..clovek fakt môze nieco prehliadnut..ak si peniazky poslala, tak je to ok, viac to riesit nemusis, to ze sa viac neozvala..to je na cloveku samotnom..to mas ako pri hodnoteniach, nie kazdy nakupujuci/predavajaci ho da, tak isto info,ci tovar prisiel ..

klincek
28. jún 2013

@suzitok toto je jeden z dovodov, pre ktore uz nevymienam (ale je ich viac)
mozno si mala cely obchod "stornovat"-mala si jej poslat tricko spat, a ona tebe to tvoje..by sa videlo, ci bolo naozaj spinave 😉 .