Dobry den,
mozno mi budete vediet poradit. Firma nam stavala chatu v Ke. To ze to odflakli za nemale peniaze, to uz riesit nejdem, nasa chyba. Ale stavbar nam odmieta dat stavebny dennik, certifikaty k materialom a teda my nemozeme kolaudovat. Odmieta s nami akukolvek komunikaciu. Nedviha telefon. Bez jeho podkladov sa nevieme pohnut. Ako ďalej?
aktualne sa nam kvoli tomuto jeho spravaniu kolaudacia jednak predlzuje a zaroven nam vznikaju nove a nove naklady. Sme zufali :(
@luccija peniaze dostal vsetky plus naviac co si pytal
To ozaj treba ku kolaudacii stavebny dennik a certifikaty materialov? To mi pride ako buzeracia zo strany uradov.
@oli18 ano treba,boli sme oboznameni hned. Firma nam vsetko nachystala a my sme odniesli na urad. Vsetko bez problemov. Nezda sa mi to ako buzeracia.
Tak potom aký je dôvod, že ho nechce odovzdať veď certifikáty a ostatné veci potrebujes.Daj mu to písomne a ďalej neviem🙂na súd?veď to je ako nesplnenie podmienok za čo ste zaplatili a mali dostat
@petulda333 mne sa zda. Preco uradnikov zaujima, co sa robilo ten ktory den na sukromnej stavbe pocas vystavby, napr. 2-3. rokov. A kto to bude na stavebnom urade citat?
ja dom si vsetky cerfikaty dtiahlA z netu. Všetko tam maš
a ešte ti chcem povedat, že cely dennik som si sama napisala bez pomoci muža
Máte zmluvu? To je základ. Skúsiť pohroziť trestným oznámením? Ja mám tiež veeeelmi zlé skúsenosti, s "majstrami"...
Blbe je ze ste platili vsetko, ak by ste mu isli este par tisic, asi by to mamenie stavebneho dennika bolo jednoduchsie
Zisti si ci ti na 100% treba ten denník. Certifikáty si stiahneš z netu. Ak budeš potrebovať denník tak si vyhľadaj eho adresu napr v zmluve a ísť rovno za ním
@katulienocka999 dennik potrebuje bez toho ti nikto nic neskolauduje
@kikushaa no my sme pred mesiacom kolaudovali dom a nepotrebovali sme 😁🙂
@katulienocka999 my kolaudujeme chatu a potrebujeme 😆🤭🙈 tak ja neviem asi zavisi ako velmi chce “buzerovat” dotknuty stavebny urad, inak si to neviem vysvetlit 🙈🤷♀️
😮
Nepoznate nejakeho studenta stavbariny z Košic?
@kikushaa tiež si myslím,že veľa záleží od uradnikov a konkrétneho uradu...švagor tiež kolaudovali pred nami dom ale v inej dedine a tam nepotreboval niečo co my sme už potrebovali 🤷♀️ 😁 ale zas v prípade denníka sme boli dohodnutý zo stavbárom,že mu mame kedykolvek zavolať keď budeme niečo potrebovať co nemáme 🙂
Aký má dôvod nevyplatili ste mu peniaze?