Zdravím,chcem sa poradiť o mojom probléme..V tomto roku som mala menšiu nehodu kedy som z autom zletela do jarku (nešla som rýchlo,nehrala sa na telefóne),plne som sa venovala riadeniu ale do cesty mi skočila divá zver tak som to strhla a ocitla sa v jarku…Odvtedy som nejazdila a teraz keď sa pokúšam o jazdu celá sa klepem a mám úzkostný pocit že by sa niečo zlého mohlo stať…priamo sa nebojím si sadnúť za volant…stretli ste sa s tým už niekto ? Popripadne ako ste to riešili? Vopred ďakujem za odpovede😊
Mne odtiahli havarovane auto,sadla som do iného o hodinu a soferovala ďalej.Bud sa premoz a začni jazdiť s manželom ako poradcom alebo to rieš s psychológom.
@denisa7653 na to ti pomôže len terapeut, ja som mala nehodu v milane pred 20 rokmi a odvtedy bus taxi alebo spolujazda
@denisa7653 škoda že si hneď nesadla do auta... Že si nebola donútená...nemala by si také problémy...
@denisa7653 Ja som raz v zime dostala hodiny, taktiež som skončila v priekope. Rozklepaná som si vytelefonovala vytiahnutie. Muž mi vymenil koleso, urval nejaké plasty, čo zavadzali a opýtal sa ma:" Však to už domov došoféruješ,nie?"🤗 Asi tak 4km od domu som bola. On sa potreboval vrátiť do práce, tak som musela byť silná. V živote sa mi tak ruky netriasli, zvracať sa mi chcelo od strachu, ale dala som to. A vieš, čo? Teraz som mu za to vďačná, lebo ináč by som už asi do auta nesadla🙄 Držím ti prsty, nech čo najskôr opäť jazdíš🚙
@denisa7653 ano stretla ja som mala zaciatkom roka riadnu nehodu dostala som smyk na lade a zrazila sa s autobusom nastastie sa nikomu nic nestalo len moje auto bolo na totalku...no kedze pre vykon svojej prace musim chodit autom proste som nemala na vyber druhy den som sadla do auta a isla som aj ked vyklepana a nejaky cas som jazdila az prehnane pomaly a opatrne ale uz je to v pohode
@denisa7653 klin klinom… mne po nehode prikazal policajt “odstranit vozidlo z miesta nehody” Nechcela som, triasla sa, tak mi to povedal este raz a razne a ze mu este podakujem 😅 Mal pravdu. Ten blok to prelomilo este kym vznikol.
Ja som tak zrazila laň s čerstvým vodičákom v 18tich a teda dosoferovala som až domov alebo bola som úplne vyklepana. Pár týždňov som nejazdila ale dochádzanie do práce a školy bolo bez auta veľmi časovo náročné, tak som proste sadla za volant a išla som. Zo začiatku som sa hlavne po zotmení veľmi bála ale prešlo to. Ale chodím po tme po cestách, kde môže byť zver, veľmi opatrne doteraz. Šoférovanie ale milujem. Držím palce, nech sa to zlepší.
@denisa7653 klin sa vybíja klinom. Treba jazdiť. Skús najprv na kratšie trasy