Pisem anonymne lebo nechcem hovorit o tomto intimnom probleme pod svojim nickom. Mam partnera s ktorym som 3,5 roka a byvame spolu. Problem je ze zo zaciatku sme spolu sa milovali vzdy ked bola chut. No po veeeelmi dlhom case sme prestali. Teda prestal on. Lubi ma pacim sa mu len ten sex nebol. Dlho mi to vrtalo v hlave tak pri jednej dobrej veceri pri svieckach a vinku sa mi priznal,ze sa mu zle no vsuva lebo som asi strasne uzka. Je pravda,ze ked ide k sexu musi pomali lebo ma to boli ale ked sa dostane dnu cely uz je to dobre. Gynekologicka mi potvrdila,ze mam velmi uzku vaginu ale ze pravidelnym sexom sa vagina roztiahne. Este s byvalim ked som bola a mala som s nim prvy krat sex povedal ze co ti j..... ? Ved ty si total tesna. A behom minuty sa so mna spravil.
Neviete mi poradit co pouzit aby som mojmu troska pomohla vaginu roztiahnut? Lebo tym ze som taka uzka pre neho to neni prijemne a nechce moc sexovat ale je to aj tym,ze je obdarenejsi aj dlzkou a hlavne hrubkou.
A nie nechcem menit kvoli tomu parrtnera a blbe komenty si nechajte pre seba
@amelia000 naco?
No naco asi...nato aby stal na policke a mohla si ho obdivovat asi nie.
@amelia000 mam vybrator ale je mi neprijemny takze ho nepouzivam
Tak potom asi smer gynekolog a tam sa pytat a radit.
Pouzival lubr.gely pokial sa vagina neprisposobi...na vodnej baze
Neviem, či dačo také existuje, teda ak myslíš krémy, či cvičenia, príde mi to zvláštne, že toto vadí chlapovi, lebo obvykle opačný problém maju😃. Ale vážne, ak netrpís nejakým psychickým blokom,a podobne, tak len pohlavným stykom sa posva "prispôsobí" normálne nejestvuje, že by sa nedokázala prispôsobiť každej dĺžke, či hrúbke partnera,ok, sprvu môže byť problém, bolesť atď, ale to prejde. Tak mu to vysvetli, ak nie je úplný idiot, mal by pochopit. Skúste lubrikacne gély, krémy,.. mozno skôr ma problémy preto, lebo nie si skrátka dosť vlhká, tak "zle sa mu zasuva" Lebo zase plastiku kvôli tomu... Mi príde až absurdné....
rodila si? ak nie tak po pôrode to bude lepšie...o moc lepšie
@deti95060810 pockaj, akoze myslis, ze zena bude tam dole naveky roztahana? Nemyslim to ako urazku... len ja sa NEchcem tam dole menit, mne vyhovuje, ze som uzka, aj ked samozrejme prva minuta vzdy boli, ale nie velmi... sorry, ak som nechutna, len nedalo mi to nespytat sa. 🙂
@heidi4 myslim si ze pri porode sa roztiahnes ale podla mna zas vrati do povodneho stavu
Vráti, to áno.... Ale nie úplne presne na milimeter...
@pattinka Ach jaj, dakujem, baby. Skoda, lebo mne i partnerovi moja uzkost vyhovuje (tu prvu cca polminutu bolesti vzdy v pohode zvladnem). Este som sa touto temou nikdy nezaoberala, asi neskor zacnem (studovat moznosti), no snad nejake poporodne cvicenia pomozu to svalstvo dole spevnit a utuzit. 🙂
Som na tom podobne,mám tri cisárske za sebou a dole sa nič neroztiahlo. Aj moja lekárka mi vravela že som zospodu ako panna. Môj muž si to však užíva, jemu sa to páči, len je pravda že je vždy rýchlo po Tom. Tak to riešime aj inak.
@deti95060810 ak pri porode siju, moze sa stat, ze zena bude tam dole este uzsia ako pred porodom.. 😒
@pininka1 mam pocit, ze spominany porod v tejto teme bol mysleny prirodzenou cestou... kedze zena sa tam dolu dost roztahuje pri vytlacani dietata o velkosti "mensieho melona". Samozrejme, ze pri rodeni inou cestou (cisarsky) sa tolko neroztiahne...🙉 resp. nieje poznacena "priechodom" dietata tade...
@pininka1 neber to v zlom, ale aj keby si porodila 10 deti cisarakom (samozrejme klobuk dolu), tam dolu by si nemala byt preco - cim vytahana (ked penis a dieta je sakra rozdiel)... ked predsa dieta tade NIKDY neslo... tot moja selska logika, sorry, ak sa mylim, nerodila som este... mozno troska sa porodne cesty roztiahnu - prirodzene sa pripravia aj pri cisaraku, ale proste nezaziju tam taku "supu" ako dieta. Preto mi pride tvoj prispevok trocha od veci. 🙂
Mna len tak napadlo dievcata ktore sa zivia prostituciu nemaju vaginy no roztahane kedze maju kazsu chvilu ineho partnera?
No skus jednu zastavit na ulici a opytat sa 🤣
Ešte si nikdy nevidela kreslene vtipy, čo postujú muži- som panna a tam otvor velkosti tunela..Oni to vnimaju a ta čo ju vela použiva asi hej.Ale aj v manželstve ju možeš vela použivať a nie si rozťahana.Tak potom neviem
Prostitutky i manželky vela sexuju- jedna velka druha mala, či jak?
To je čo za blbosť? Tiež som úzka, potvrdila mi to lekárka ale aj iní partneri pred mojím mužom...no nikdy to nebol problém. Skôr naopak 🤔 je pravda že zo začiatku to bolo náročné v tom že rýchlo sa spravil ale treba komunikovať a riešiť to inak. Jednoducho sex nieje len o sukani 🤦... Treba meniť polohy, pridajte orál a podobne. Podľa mňa to, že si úzka nieje problém že s tebou nechce spat....tiež mám za sebou pôrod ale cisársky, práve moja úzka vagína bol dôvod že aj po 23hodinach som sa neotvorila. Veľmi náročný pôrod...
Jednoduche riesenie, kup si robertka.