Problém s účtem na Facebooku

slobodnabaculka
19. jún 2014

Ahojte baby, mám problém s účtem na Facebooku. Nevím včera napríklad aj dnes mi vipadel účet za tri hodiny, skoro ma porazilo, práve jsem pékla buchty a nevedzela jsem ako ich dosmažit podle receptu. Nešel mi ani nahlásit na účet. Sekalo mi to uš když jsem psala do správ a nejaké jsem aj lajkla, pridala jsem lajk a nic, zase jsem skúšala a pridalo lajka a potom zase nechcelo na dalším. Je možné že neco zblblo tými lajkáma alebo jak to rešíte vy, dá se také dať rešiť na slovenskú ochbodnú inšpekciu? Nebo kde na keho se obrátit?
A ješče jedna vec. Múžem si dat na svoju profil fotku seba se zimnú čepicu na hlave, když je na nej značka fabriky? Nezanechá na mne nekto oznam, že se vytrčám s nepovolenú značku a nemám súhlas od výrobcu? Kúpila jsem ju vo Vranove normálne v obchode, len nevím, či nemám nekoho oslovit na licenciu, abych mohla kludne spávat a bez trhání snívat.

mirage
19. jún 2014

cize ty si bez facebooku nevedela dosmazit buchty? ha haaa

warholette
19. jún 2014

@mirage mna skor zaujala druha cast spravy.
@slobodnabaculka nie, v juni nemozes mat profilovku so zimnou capicou, len s letnou. za zimnu si ju mozes vymenit az v novembri a vtedy mas automaticky povolenie na zobrazenie znacky vyrobcu.

oktobermimi
19. jún 2014

@mirage už sú prazniny ?? nevíš , 😀
... ale autorka má super fantaziu 😀

usacek79
19. jún 2014

fuuuha, hen ho pri Vranove ako po zahoracky vypravjaju! 😀

barbora59
19. jún 2014

@slobodnabaculka V kazdom pripade by som oslovila predmetny dom vo Vranove ci im to nebude vadit.Pokial obdrzis suhlasne stanovisko predmetneho obchodneho domu, najmi si pravnu kancelariu ktora oslovi licencne oddelenie uvedenej znacky.Pravna kancelaria pre teba vybavi povolenie aby si mohla mat znacku na capici na svoj osobny profil. Doporucujem dodrzat vsetky body aby si sa vyhla trestnemu stihaniu za porusenie licencnych podmienok.Tak isto by som oslovila vodarne a kanalizacie a tiez bratislavskych kominarov ci im to tiez nebude prekazat( pre istotu).A az po tom vsetkom si mozes dat capicu na profilovu foto.

charlie1980
19. jún 2014

Hmmmmmm, tak ten stres ti teda nezavidim !!! Buchty na sporaku a pokrytie zrejme o nicom. Vies co, skus sa prestahovat do ineho mesta s lepsim pokrytim...a na buchty sa zatial vykasli, dosmazis ich napr.v Blave.
No a s tou licenciou opatrne ! Je to trestne !!! Takze kludne si mozes dat v juni zimnu capicu na profil, len ju najprv vyvrat naruby a stiahni si ju az pod nos, aby ta nahodou niekto nespoznal. Potom ju postupne vytahuj nahor a odkryvaj pomaly aj znacku. Najprv len zaciatocne pismeno. No a ked ta nenahlasia, tak tu znacku kludne mozes odhalit a aj tvoju tvar. Ked ta niekto nahlasi, tak ju zase rychlo stiahnes popod nos a modli sa, aby sa na to nedoslo, kto sa pod nou skryva. Samozrejme, profilove fotky musis pravidelne aktualizovat podla daneho stadia.

dendy1
20. jún 2014

@barbora59 nooo ja si naopak myslím, že fabrika by jej mala platiť za "skvelú" reklamu. Každá dobrá značka sa trhá o to, aby ju prezentovala nejaká STAR 😀
Proste nie je nad dobrú reklamu 😀 😀

digysa
20. jún 2014

@slobodnabaculka tento cely status ohladne Facebooku, vypadku a profilovky by si mala adresovat jedinej osobe:

Mark Zuckerberg

On je zodpovedny za tvoj nekludny spanok! Hajzel jeden 😠

😅

oktobermimi
20. jún 2014

@usacek79 že ? 😀 ani mne to tak néjde a to su origoš záhorácky sedlák 😀

slobodnabaculka
autor
20. jún 2014

@charlie1980 Máriu svatú, já vedzela, že s tú čepicu budú len problémy, normálne jsem sa teraz lekla, nepotrebuji aby mi tu vizváňali nejaké úradnice besné. idem ju hneďkáj vivesit. Len oštara ze všeckým, dzeciská neposlúchajú, satelit se kazí furt a ješče mám mat aj takéto opletačky.

slobodnabaculka
autor
20. jún 2014

@oktobermimi Očuj moja, predsa jsem ze Záhorí, bity byli lacnejší ve Vranove, tak jsem teďkaj tam nachométnutá. No začínam už mat pomály taký východňársky luk.

oktobermimi
20. jún 2014

@slobodnabaculka ta slušaj tebja do učil po záhorácky ,ta lebo dobre ti to ide... len nechápem skade ty v tem Vranove moselas mnet učitela...
ta to asi dáke bilingválné gimnazium ? 😀
dzeciska su dzeciska proto neposlúchaju a uradnice besné ná šak odpoj zvonek né ? 😀
a satelit kup nový bo aby facebook nepadel zas 🤐 😕 😲

slobodnabaculka
autor
20. jún 2014

@barbora59 Kdybych toto vedzela, tak nejedu ani na zeznamku s tú čepicu, radši bych se venuvala nejaké bohapustejší činnosti, sadila bych napríklad rododendróny doma na záhrade.

oktobermimi
20. jún 2014

@slobodnabaculka skade tady si ? 😀

ervenka
20. jún 2014

@slobodnabaculka co fotka na FB, ale ze ti este tu na MK nestopli fotku torty ako profilovku.Lebo tu sa blokuju fotky jedna radost. 😀

slobodnabaculka
autor
20. jún 2014

@ervenka To víš, uš se bojím vicapit kdekade cokoliv. Nikdy nevíš či už aj na tvoj fejs není nekde vihlásená licencia nekde v nejaké fotobanke, alebo kde.

oktobermimi
20. jún 2014

@ervenka ale tak do tvare jej je vydet 😀 hh možno že bude jedniná tortoprofilofka 😀

@slobodnabaculka 😀 ...

slobodnabaculka
autor
20. jún 2014

@oktobermimi Nááá, bívam nedaleko Vranova v jedné pokojné dzedzinke.
...a sakra baby, musím už lecet, práve mi tu dymí z kuchyne nejaký sajrajt, ráno jsem postavila búček do sporheltu. Stavím se tu, když prevetrám a bude maso a omastek na porádku. Jinak díky za rady ste milé.

oktobermimi
20. jún 2014

@slobodnabaculka 😀 ta nepripal teb bůček šak to fajno papaníčko 🙂
ta lec, ta to dufaj lebo ked to dymí no newm newm...

barbora59
20. jún 2014

@slobodnabaculka to by bol dobry napad

zita19
24. júl 2014

Baby nerieste miesto pobytu a jazyk. Polno Bratislavcanoch hutori jak zakon kaže (teda doma, na uľici už su popaňete 😉 😉 ) a neriesite. 😀 😀 😀 A jedna co vo Vranove vyprávja vam nejde do hlavy 😀 😀 😀