mam problem z internou postou ukazujeme prijatu postu-1nova ale ked na nu kliknem tak mi ukaze ze nemam ziadnu postu..da sa to vyriesit?
ahoj emjee
este stale mi pise 1nova aked zmacknem tak nic..
stale si myslim,ze mam internu postu...dik
ok, preposielam na boba
dik emjee..prepacte ze otravujem z novou temou.. 😅
a mne sa stáva, že mi jedna IP príde aj 4 krát, ale len od jednej kobylky 😀
no mne sa neukazuje nic tak teraz neviem ci mam nieco ,alebo sa to nejak zaseklo ☹
tilly aj mne sa to stava - od urcitych ludi mi chodia ip 2x 😀
jajaalf uz sa nezobrazuje nova ip? asi to uz bob opravil
alebo sa ti teraz nezobrazuje ziadna ip?
mam tam stale 1 novu..ale idem pozret neskusala som to otvorit
mam to stale tak ☹ ☹
jajaalf bob na tom pracuje 😉
dik..ale stale to je tak ☹
som mu este raz napisala, ze to stale nefunguje spravne
ziadna zmena ☹
no tak ste my zatial nepomohli ........... 😒
jajaalf bob robi co moze
oki 😉
este nic ☹
tak už to robí aj mne s tou internou poštou, stále mi ukazuje tiež že 1 nová správa a žiadna nie je 😉
vdaka za upozornenie
vidim ,ze som neni sama 😉
aj mne to robi- nova posta - ziadna posta 😒
to je potom sklamanie, co? 😀
ano,zvlast ked na tu IP cakam dva dni 😢 a este som si zmazala aj vsetky IP, tak ju tam uz asi vobec nenajdem, hoci stale svieti ☹
certica neviem ako si to myslela 😒
ide o to ako hovori cubatour ze sme si vymazali vsetky prijate ip aby sme zistili a nakoniec nam ukazuje ze nemas postu ale stale svieti..tak to ide aj na nervy trosku .....prepacte
jaja, ciste zo srandy a z nadhladu
sorry, ak to vyznelo nejak ironicky alebo neviem ako... 😕
urcite to nie je nic moc, ked nieco "blbne", ale nepovazovala som to ani za nejaku smrtelnu tragediu 😔
ja mam tiez ten isty problem, stale mi to ukazuje, ze mam 1 prijatu, ja sa vzdy naradujem, ze kto mi pise a nakoniec mi trkne, ze to mi uz ukazuje asi 4 dni a ziadnu novu prijatu postu nemam 😠
nemyslela som to tak ale mne to robi uz dlhsi cas a este nic nespravili...tiez si nemyslim,ze to je tragedia..ale ide to na nervy ked zapnem konika a svieti mi to a nic nikde...mozno ze je tam aj nejaka ip len je zablokovana neviem
hmm, zaujimave, lebo mne to zatial funguje ako ma - vzdy, ked som mala nejake IP, tolko ich tam aj skutocne bolo novych
JAJAALF vraj to maju viaceri s tymto problem, ja takisto, takze snad sa to v dohladnej dobe podari Bobovi nejak napravit 😉
este stale? lebo bob nieco steloval a robilo to aj mne