Prosím vás mamičky aj nemamička o radu. Neviem či mám smolu,alebo porobené, alebo si niekto robí so mňa srandu , čo ja srandou nenazývam, stalo sa mi už druhý krát po sebe, že som si kúpila topánky . Minule to boli detské a teraz dámske, a sú poškodené, do slová je na jedne diera z jednej strany až na druhu viď. foto, a stáli ma nie málo 19,50€ . Ešte hneď po prevode peňazí som si všimla, že sú čierne čo ja som čierne nechcela, mala ich na fotkách modré.Napísala som jej, že čierne nechcem, že nech mi vráti peniaze. Napísala , že vráti, že nemá IB, ale až v piatok, lebo musí ísť na poštu, že mi to pošle poštovou poukážkou,preto až v piatok že má choré dieťa, čo som aj akceptovala.
Peniaze mi nevrátila napísala , že mi ich pošle v pondelok. V Pondelok nedošli , tak som jej v stredu znovu napísala a požiadala o vrátenie peniazi, ale už som mala tušenie, že peniaze asi tak ľahko nedostanem . Napísala mi že nesedí stále pri počítači a že čo si myslím , že som zaplatila že mi pošle topánky.Topánky dnes prišli, ale vás prosím pozrite si ich čo mi poslala ,sú deravé a ja žiadam vrátenie peňazí.Také topánky nechcem. Týmto vás prosím o radu čo robiť ?
@babusinka toto je tvoja druha otazka co robit... https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kupila-som-poskodenu-vec-tu-na-bazare-co-robit/ minule si tiez bola druhykrat oklamana, teraz si znova druhykrat oklamana... Je tu tema: skusenosti s predavajucimi na MK, tam mozes pridat fotky, popis a aj nick predavajucej..
@babusinka sem mozes napisat svoj problem a takisto aj oslovit predavajucu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/skusenosti-s-predavajucimi-na-modrom-konikovi/
Ahojte , ale s tím že sú tu neseriózny ľudia čo predávajú deravé topánky a iné veci treba s tím niečo robiť.Uverejní jej nick, alebo keď ti tie topánky poslala , tak celú jej adresu nech vieme o koho ide , Alebo to daj cez admína, ten ti poradí najlepšie a bude to riešiť.
@babusinka Fúha, tak vy teda nemáte šťastie na bazár. Pamätám si vás z toho sivo (akože modrého) roláku 😀 Skúste napísať adminovi, aby vyrozumel predávajúcu o vrátenie peňazí. Alebo udajte tu ako sa volá, kde býva, aký ma nick a buzerujte ju aj každý deň s tým, že chcete peniaze naspäť. Inak sa poradiť nedá, záleží už na jej chrbtovej kosti ako sa zachová (ale osobne by som sa hanbila predávať takto poškodené veci, či už tieto čižmičky alebo detské čižmy ☹ )
Tak toto keby mi niekto poslal, asi by ma porazilo.....akože nech sa na mňa nikto nehnevá, ale dať za topánky 19,50 a prídu mi deravé....to čo??? Treba napísať adminovi, @martinjasen popísať mu daný problém....myslím si, že to nie je malá suma za topánky a to že vám ich pošle deravé je fakt na hambu. Ja normálne nechápem....☹
@zuzana2000
aj keby ich predavala za 5 eur nemaju byt co DERAVE 😠
Rozmýšľam, že tu uvediem jej nick , celé meno aj adresu, mám ju z balíčka, v ktorom som tie topánky dostala.
Napísala mi že mi dá 5€ zľavu . Ja zľavu nechcem , chcem vrátiť celú sumu aj s poštovným.
Ďakujem vám dievčatá za morálnu podporu , veľmi si to cením .
@babusinka Zdravim, chcem sa spytat, odkial ta zenska je? Viete co, mne sa stala podobna vec, asi mesiac dozadu, dotycnej som napisala, ze manzel pracuje v banke, a ze ak nechce problemy s policiou, pretoze mam k dispozicii vsetky jej komplet udaje, nech peniaze posle spat.Baba sa lakla, peniaze boli behom dna na ucte.Ale bola by som ju hnala, keby nevratila.Udaje som mala kompletne, este sa divila, ze ako to, ze jej dosli topanky naspat, ze ona dala vymyslenu adresu. . .Ja som jej napisala, ved som pisala, ze manzel robi v banke. . .Treba sa ozvat, hrozit, to je dost na psychiku, radsej peniaze vrati a bude skusat "stastie"inde.Vela stastia
@babusinka Napis jej pisomnu oficialnu reklamaciu co najskor. Mail si nevymaz. Nech ti vrati peniaze na ucet za topanky (neviem ci s postovnym to nebude trochu problem, ale mas pravo pri reklamacii aj na "zaplatenie vyloh vynalozenych na reklamaciu" cize na postovne aj co si platila, aj co platis budes. Ked jej budes posielat topanky naspat tak ich posli doporucene aby si mala doklad o zaslani. Zalezi na serioznosti predavajucej ci ti vrati peniaze, ak nie tak ju tu daj na ciernu listinu a poziadaj admina o pomoc pri rieseni, pripadne o zablokovanie jej bazara, drzim palce
@babusinka inak skoda, ze si topanky prevzala, ked si nechcela cierne. Ak by si ich "odmietla prevziat" tak jej ich obratom hned vratia a usetrila by si 2x postovne, nabuduce budes vediet...
@babusinka 😕 😕 to je až neskutočné,ja si ťa pamatám aj s tými nálepkami ,neviem ako pomocť v téme
,ale prajem ti veľa šťastia pri dalších nákupoch,dievča,ved ty máš aku smolu 😕
@babusinka ked mas taku smolu, radsej uz na bazari nic nekupuj, resp. od niekoho v okoli, co si to mozes ist pozriet osobne
Ďakujem pekne dievčatá za vašu morálnu podporu aj za radu.Cením si to , veľmi!
potrebujem pomoc.potrebujem sa dostat k adminovi.viete mi pomost?piste mi do spravy na edik101210 dakujem
Mamička o tej diere vedieť musela, lebo mi teraz napísala, že je to asi výrobná chyba a aj napriek tomu mi ich poslala.