Ahojte! Prosím o radu: mám práčku niečo cez 2 roky. Som vlastne bola som s ňou spokojná,no teraz mi nejako hapruje. Po každom cca 3 praní sa mi rozsvieti symbol kľúča teda poruchy. Musím vyčistiť filter,kde je cca 1dcl vody a keď ho vyčistím,tak opäť práčka funguje... a zase cca 3 prania + čistenie filtra... Stalo sa to už niekomu? Chcem sa s vami poradiť,skôr ako zavolám servis - nakoľko mi to momentálne finančne nevychádza...
No tak to ti neporadim,tam ti z bubna asi nic nevyklzlo,ale kazdopadne treba opravara. No skoda ze tie spotrebice sa zacnu kazit castokrat tesne po 2 rocnej zaruke
Whirlpool je na toto podla vsetkeho expert - strasna kvalita akurat prezit dva roky - kamoska ma skoro vsetky spotrwbice whirlpool a ndava ako pes kebyze si neboli doplatili predlzenu zaruku po dvoch rokoch by bola mohla mycku vyhodit lebo opravar je u nich ako na klaviri
Whirlpool je expert na nekvalitné práčky. Ja som mala predtým práčku zn. Whirlpool, no to bola jedna obrovská katastrofa, porucha za poruchou, kým bola v záruke, servisný technik ju bol opravovať 29x!, chodil ako na klavír. To bolo niečo neskutočné. Akonáhle záruka skončila, tak whirlpoolka mala letecký deň z nášho domu. Potom som si zistila, ktoré práčky sú naozaj kvalitné, a odporúčali mi Elektrolux /drahšie/ a Zanussi. Kúpila som si Zanussi - a poklopem - šlape ako hodinky bez poruchy už 5 rokov, a tá sa teda u nás naperie... Kamoška si kúpila umývačku riadu Whirlpool a hneď po dvoch týždňoch išla umývačka do servisu a dodnes nevedia čo s ňou je. Netrúfam si radiť, či sa oplatí dávať prachy do pozáručných opráv spotrebičov Whirpool, keď je to verejné tajomstvo, že sú nekvalitné a poruchové.
@gviera nahodou, mali sme 6 rokov pracku Whirlpool, a pracovala bez jedinej chybicky. Normalna "stredna trieda", nic extra.
@worker_falcon
Tak som veľmi rada, že ti tak dobre slúžila. 🙂 🙂 🙂
Zhora plnena pracka? Ci z predu?
My sme mali raz problem pri z predu plnenej pracke bosch ze mi nechcela odcerpat vodu, vzdy mi tam ostalo asi pol litra az liter, tak som volala opravara,som si myslela ze cerpadlo odislo, opravar to rozobral a pri cerpadle bola uviaznuta ponozka, nejako ju to tam vcuclo 🙂