Problém s nahrávaním fotiek k inzerátu

lusanko
2. jan 2015

Ahojte, pri pisani inzeratu mi nejde nahrat k nemu fotky, v com je problem? Vsetko ide lahko a ked kliknem na ´´nakraj fotky´´, nic sa mi neotvori... Skusam to opakovane, aj som PC zmenila a stale to iste. Stava sa Vam to? Myslim, ze nerobim nikde chybu, ved je to jednoduche, len neviem, preco mi to nejde dalej.. Dakujem za odpoved, Lucia

bosoriak
2. jan 2015

@lusanko Ahoj a nemas to okno s otvorenim fotiek len zminimalizovane v dolnej liste?

lusanko
autor
2. jan 2015

veru nie, teraz som to zasa skusala a nic... Tebe ide nahravanie fotiek bez problemov? V minulosti /na inom PC/ sa mi horko tazko nahrala iba jedna fotka... No neviem, budem skusat -pokial nerezignujem. Ak by ta este nieco napadlo, napis. dakujem

lusanko
autor
2. jan 2015

veru nie, teraz som to zasa skusala a nic... Tebe ide nahravanie fotiek bez problemov? V minulosti /na inom PC/ sa mi horko tazko nahrala iba jedna fotka... No neviem, budem skusat -pokial nerezignujem. Ak by ta este nieco napadlo, napis. dakujem
@bosoriak

bosoriak
2. jan 2015

@lusanko Aky mas internetovy prehliadac?

miku1
2. jan 2015

@lusanko Tento problém trvá už niekoľko týždňov. Choď cez Mozilu alebo Chrome. Tam to funguje.