Problém s motorom Jeep Grand Cherokee 2,7 crd

asist2
7. aug 2016

Čaute mal už niekto nejaký problem s motorom jeep grand cherokee 2,7crd taký že naštartujem motor bežì ale po par minutach zhasne ako keby nafta došla potom naštartujem a hned zhasne ked nechám ho celí den stať tak naštartuje beží 5min a zas zhasne nový filter som dal neviem čo to môže byť neviete poradiť? ďakujem

guinevre
7. aug 2016

😀 😀 😀 😀

sissy27
7. aug 2016

@asist2 a autoservis si neskúšala? 😅 tam by mohli vedieť...

dominika6
7. aug 2016

@asist2
My pozname iba ducha na ceste...😀

mawka
7. aug 2016

neviem, ci sa ten chlap chvali teraz alebo lovi zensku, co sa vyzna v motoroch, ale ja mat jeep grand cherokee, tak idem do servisu a neriesim to na konovi so zenskymi.
ale ja si myslim, ze to bude suvisiet s privodom nafty 😀 😀 hadicka se posrala, mam pocit.
vlez pod auto, ci ti nieco nekvapka. pripadne čekni, ci tam nemas nejaky sajrajt. sama elektronika, kks. pri vseckom zdochyna.
jaj jak som rada, ze pouzivam nohy svoje 😅 😀
@asist2

asist2
autor
7. aug 2016

Nechvalim booože to mi priatelka poradila že tu si mam dať prispevok že mi niekto poradí 😂a pozeram že sama ženska odpisuje tak dakujem mojej priateĺke😂😂😂😂za radu

mawka
7. aug 2016

@asist2 ta si asi z teba prdel urobila 😀

sissy27
7. aug 2016

@asist2 amen tma toto keď si chlap... To už ozaj ľudstvo speje do záhuby, keď chlap sa frajerky pýta prečo mu nejde auto a potom celkom seriózne hľadá radu na stránke "modrykonik.sk"... Si myslel, že to je o koníkovi pod kapotou? 😂 😂 😂 ešte že máš to auto, inak by si asi ani nezasunul...

asist2
autor
7. aug 2016

@sissy27 😂😂😂😂😂😂hej

mawka
7. aug 2016

@sissy27 sak ale o tom to je. mat faro a zasuvat 😀 😀 😀 snad si si nemyslela, ze o niecom inom u dnesnej mladeze 😀

sissy27
7. aug 2016

@mawka božechráň!! A úplne zle, keď tato kúpil auto ale že tankuj a servisuj za vlastné 😂 tak ti neostane iné len sa frajerky spýtať a ísť na toho koňa čo poradila 😂

mawka
7. aug 2016

@sissy27 😀 😀 😀 ale sak aj ja by som chcela tatka, co mi kupi superske auto. jaka kocena by som v nom bola 😀 dokonca aj do servisu by som trafila tssss 😀 😀

moni244
7. aug 2016

@asist2 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sissy27
7. aug 2016

@mawka načo by ti bolo auto, ktoré nie si schopná si financovať a nemáš na to sponzora ? 😅 by si ukazovala nádejným trtkošom pred domom že aha čo ja mám? 😀 😀 😀

mawka
7. aug 2016

@sissy27 by so tych trtkosov mala tazko v pazi. 😀 😀 😀