Ahojte, vedeli by ste mi pomôcť? Ide o to, že keď vypnem telefón, tak mam problém ho potom zapnúť. Musím to skúšať asi 15 minút dookola. Naskočí mi tam hláška - your device has failed verification and may not work properly...
Ta hláška, ako na obrázku. Co s tým robiť, v com je problém? Stalo sa to už niekomu?
@bambulienka25
Ako ho mam resetovat? Veľmi sa v tom nevyznám. Vieš mi napísať postup? Dik
@natalka1919 neviem aký mobil máš keď ti nejde vôbec zapnúť na tel niekde musí byť malá dierka do kt strčíš hrubú ihlu a zatlačíš tým pádom ju zresetuješ a keď ju máš zapnutú tak nastaveniach vyhľadáš továrenské nastavenia a klikneš na to a tel zresetuješ
Len dávaj pozor lebo keď to zresetujes a nemáš nič zálohované o všetko prídeš. Aký,fotky sms atd
Mobil mam huawey y6 prime 2018. Podarilo sa mi ho zatiaľ vždy zapnúť, ale musím minimálne 20krat stlačiť tlačidlo zapnutia na boku telefónu. Idem si uložiť súbory a skúsim ho resetovat.
A viete aj z akého dôvodu mi to robí, prečo sa mi zobrazuje ta hláška?
@natalka1919 môže to byť opotrebovanim alebo pádom alebo odchádza základná doska
@natalka1919 nejaká softwarová chyba, potom pozri či máš aktualizaciu na software
@natalka1919 Chcelo by to lepsiu fotku,neda sa precitat co tam je napisane.
Celkovy reset mobilu.
https://www.youtube.com/watch?v=c5TR1gAZP7c@natalka1919 Podľa mňa to môže byť vírus. Podozrivá internetová stránka a v texte kopa chýb.
@cosmic_origin zadaj adresu do google
@natalka1919 skus resetovat