Dobrý deň. Mám problém s mladou susedou, ktorá býva nado mnou. Asi 22 ročná, býva sama aj keď zo začiatku bývala s frajerom. Potom tu za ňou začali chodiť všelijaké indivíduá, bohvie čo robili a ja som sa teda necítila bezpečne. Aj s majiteľkou bytu som to riešila, ona mi povedala že jej mam dat pokoj, poctivo platí nájom, chodí do práce, upratuje stará sa tak ju mam nechať na pokoji. Problém je že z jej bytu ide ustavične nejaký hluk, nie hudba ale počujem kroky keď k nej príde asi terajší frajer, buchot dverami, kroky, keď upratuje tak presne viem že kedy. Ja som už staršia, potrebujem svoj pokoj, nemôžem v noci spávať, mám problémy s tlakom a do toho ešte táto soplana. Raz mi ušli nervy a povedala som jej že je piča.... Na čo mi iba povedala ze toto je úroveň tých starých ľudí. A kde je úroveň mladých? Mala psa, ten robil strašný hluk počula som ako chodí po byte a nakoniec ho vraj dala kvôli mne k rodičom. Teraz ma mačku a to nie je o nič lepšie. Nehovoriac o tom ze počujem buchot postele počas súlože. Už som ju lonfrontovala kvôli tomu chodeniu po byte ci nemôže byť potichsie na čo mi povedala ze ona nedostala krídla do povinnej výbavy... Už si neviem rady, poraďte mi čo a ňou. Zavolať nabudúce políciu?
Chod k psychiatrovi. Normálna nie si
Políciu?😲 Normálne mi padla sánka
Ty si Vysnívaná suseda každého 😂😂 nebojsa zachvilu sa presťahuje, kto by chcel bývať v blízkosti takejto fúrie
Vymením za našu susedu. Počuť ju cez dve poschodia, žúrky robí v strede týždňa a uprostred noci a špaky hádže na tony. Mám to všetko na okne, prepálila mi koberec, deťom bazén, deku... keď jej búcham ja, zatají sa, policajtom o pol hodinu otvorí s úsmevom... chceš?
Tak toto niee😁 to je vyhra mat susedku ako si ty, doslova bestiu
No skôr vidím problém u teba než u nej. Keby robil párty, pochopím. Ale normálne žije a ty jej vynadáš? Neviem. Príde mi, že máš voči nej niečo. Namiesto toho aby si to riešila s kľudom riešiš ohováračky s majiteľkou. Možno navrhnúť koberec, že jej preplatíš ak stále počuješ kroky. Ale skôr to vidím na psychiatra. Neviem potom čo by si robila keby mala 4 deti, dve behajuce, ďalšie revajúce, 😀 To, že ty si staršia neznamená, že mladá má po špičkách chodiť. Ja mam takých susedov, ktorí po sebe vrieskaju, najlepšie o tretej v noci, bašavely... Možno mladej niečo závidíš a si možno viac podráždená na všetko.
Ale počuť mačku? Kroky? To je už na psychiatra.😀 Si očividne zaujata voči nej. Lebo mačku isto nepočuješ. 😉 Chúďa tá tvoja susedka
Mala by si jej dať pokoj, ale naozaj. Veď ti nič nerobí. Zamestnaj sa nejak nech nemáš potrebu hľadať vo všetkom problémy.
Prestaň obťažovať susedov 😑 + spomínaná odborná pomoc
Toto je jasny troll. Taky niekto nemoze existovat
Tak toto mi pride poriadne prehnane, volat policiu a co im poviete? Ze suseda nahlas chodi po byte, dovoli si otvarat dvere a dokonca si sem-tam dovoli aj upratat? Ze jej pes si dovolil tiez prejst po byte? Problemy s tlakom - viac sa hybat, schudnut a aj na dobry spanok to prospieva.
Vyhľadaj psychiatra kým je ešte čas. By som ti odporúčala 1 deň pod našou susedou s 3 deťmi, ktoré celý deň dupocú a vrieskajú na striedačku s ich mamičkou, ktorá vrieska na celé sídlisko a bonus je pes, ktorého keď nechajú samého šteká bez prestávky kým sa nevrátia domiv.
@diewcatqoo Ver, že môže. 😀 Poznám takú pani, znepríjemňuje život im roky. Počuje vraj ako sa hýbu u mojich známych stoličky. 😁 A stále s niečím iným príde, kúpili si kvôli nej koberec.. Ale teta je vynaliezavá, tiež aj políciu volala vraj ju vyrušuju, pričom všetci spali doma. 😀
@dominikac321 🙈
@dominikac321 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@diewcatqoo ver ze áno, ja mam takú pod sebou, v obyvacke mam koberec a na ňom ešte koberec z penových puzzli, aby sa malý mohol hrať s kockami! Inak tiez nemôžem vysavat kedy na potrebujem, malý nemôže stvornozkovat, nedaj Boh keď k nám príde návšteva s deťmi, to sú galeje
presťahujte sa na dedinu pani,....len ma tak napadlo, keby sa tam nasťahovala rodinka s malým bábätkom alebo nebodaj s 2-3 deťmi, to by bol hluk drahá pani.
zasuloz si aj ty poriadne a nebudes riesit debiliny 😉
Trošku sa autorky zastanem.To chodenie po podlahe hlavne plávajucej ak nenosí papuče je fakt des.My máme takých mladých cez stenu čo im papuče nič nehovoria plus dalšich
nad nami s deckami samozrejme zase bez papuč podobá sa to na dupot slonov a fakt to sťažuje spolubývanie .Ale našťastie sme už byt predali a na jeseň papa do domčeku.A to pritom som mladá 32 rokov a mne to samej vadilo
@aylinn majiteľka mi povedala že keď sa mi nepáči tak to predá ciganom za 1 euro.
@katulik123 no moja dcéra ju tiež konfrontovala a povedala jej že normálne ten byt užíva a nevidí problém v tom ze si dovolí prejsť po byte vraj neplatí malo peňazí aby chodila po špičkách. Zvláštne že dokáže platiť nájom sama v takom malom veku.
@katulik123 počujem ju behať keď sa hrá. Dokonca keď s frajerom cvičí tak počujem dupot už som im minule klopat na radiátor nech stichnu. Teraz v nedeľu vysavala, naozaj to nemá kedy inokedy robiť
Že,chodí po byte...🤔 A čo má lietať? Pre Boha 🤦
V nedeľu vysáva?! Bruh, to čo ona cez týždeň pracuje alebo čo?
Seriózne, vyhľadaj pomoc
Zaplať jej kurz levitacie. Normálne žasnem nad ľudskou zlobou. Vyrieš problém v sebe, lebo len nešťastný človek znepríjemňuje život ostatným
Neviem, kolko mas rokov - ja mam mozno podobny vek, 51. To, co opisujes, je podla mna v panelaku uplne normalne a bezne. Suseda nerobi nic zle. Chodenie po byte ti vadi?!