Dobry den mamicky, potrebujem od vas radu a pomoc... kupovala som od mamicky a2303 lampicku v tvare zebry za 25eur ako klasicky tuna poslala som korunky jej na ucet 16.8 od tohto dna nemam lampicku ani koruny a len reci typu maly mi ochorel nemohla som poslat,uz posielam atd... teraz uz neodpoveda... vola sa Anita Schneirerova z NZ a neviem ako dalej postupovat... myslim si ze toto sa medzi mamickami nema robit kedze som si pisala s jednou z kupujucich ze jej gatky prisli co si od nej obejdnala pred tyzdnom... viete mi poradit ako postupovat???? Nemam koruny na rozhadzovanie kedze som sama s malym a takato vec sa stane...😔
podobne problemy sa maju riesit cez
nechápem načo kupujete od neznámeho človeka....idem do obchodu, kúpim a mám to ešte aj v záruke....alebo pozriem na burze, kde ide všetko z rúčky do rúčky....
NEPOCHOPÍM....
@algidas ten odkaz co som Ti poslala - najdes tam aj odkaz, kde sa to da nahlasit - niekto z moderatorov alebo adminov sa tomu bude venovat
@deti95060810 tak modry konik je aj o predaji a kupe a myslela som ze mamicky si tu nepodkopavaju nohy ale tak to je jedno a ziadala som o radu takze svoj nazor pokial nepomozete ste si mohla nechat...diky
@jallka11
Tym "koho fakt nepoznas" myslis osobne? To by potom v podstate ziadny internetovy bazar nemal vyznam 🙂
Ono s nakupom je vzdy nejake riziko, ale na druhej strane kupujuci ma sancu nakupit za vyrazne nizsiu cenu, ako v beznej predajnej sieti - ake riziko uz kto s vidinou uspory podstupi je na nom.
Ja mam opacnu skusenost (kuk linka nizsie) - ano, moja chyba, ze som tovar poslala vopred, ale dalo by sa povedat, ze som nakupujucu v prenesenom slova vyzname "poznala" (nakupila uz pred tym u mna 3x) a mala stovky hodnoteni - a aj tak "sa stalo".
https://www.modrykonik.sk/market/seller/nigoa/r...
@algidas
Je mi luto, ale asi Ti s tym ani admini nepomozu.
Vsimla som z casu na cas na ploche prispevky, kde vyzyvali, aby sa poskodeni nejakou konkretnou predavajucou ohlasili a napisali sumu, ktoru im je dlzna... ale to predpokladam, ze su skor vynimocne pripady, kedy je poskodenych viacero...
Nahlas to cez linku co som poslala vyssie, mozno to k niecomu bude.
Dakujem maminy za podporu no asi som sa ozaj rozlucila s tymi peniazkami ale bohaca co to je za mamu ked taketo veci robi?! Hanba ako moze so sebou zit a vychovavat dieta....u mna toto nema pochopenia
Presne taketo veci tu ma niekto na starosti, tusim nick bambola alebo nieco podobne, opravte ma...